sziasztok! visszatérő/újrakezdő, fiatal felnőtt játékos, jelenleg egyetemista vagyok. régebben volt egy felhasználóm, amivel több évig játszottam, de végül eladtam, és kb. két évig nem is regisztráltam újra. nagyon régóta foglalkoztatnak a lovak, és mindig igyekeztem magamat körbevenni velük, viszont sajátom sosem volt. jelenlegi képzésem is lovak köré épül, az elvégzése után remélem, hogy ebben a világban tudok elhelyezkedni majd.^^

pár dolog, amit szeretek: macskák; dreamcatcher; (g)i-dle; purple kiss; loona; heartstopper; yellowjackets; young royals; life is strange games; the sims 4; stardew valley; star stable; they both die at the end.





a játékot hobbi szinten "űzöm", különösebb célom nincs; jelenleg főképp frízek és lipicaiak tenyésztésével foglalkozok játékban töltött időm alatt. egyetlen célt tűztem ki magamnak főleg, ami pedig az volna, hogy a szőr trófeát kígyűjtsem úgy, hogy minden ló általam tenyésztett.:D 

barátfelkéréseket szívesen fogadok, amiben csak tudok, igyekszem segíteni!!<3

a lovaim versenyre nevezése során nem szoktam figyelni a neveket, csak nevezek. amennyiben véletlen rád szavaztam volna egy iram során, előre is bocsánatot szeretnék kérni, viszont nem versenyzek sokáig, így valószínű hamar megszabadulsz tőlem.:,) 

amenyiben úgy érzed, hogy bármelyik lovamat rosszul áraztam be, és kevesebbért kéne adnom, nyugodtan írj!! általában csak hasraütés szerűen teszem fel a lovaimat eladásra, így előfordulhat, hogy nem megfelelő árat kérek értük.