• RÓLAM

Már régi játékos vagyok, ám korábban időhiány miatt abbahagytam a játékot. Most azonban újra visszatértem, hogy az angol telivérek, német saddle horse-ok és a jövőben a musztángok GP-ját gyarapítsam. Célom, hogy minél több 100BLUP-os kancát értékesítsek, és minél többeteknek segítsek a versenycéljait elérni. A játékkal viszonylag korlátozott időben tudok foglalkozni, hétvégénként és esetleg hétköznap pár órában.
Jelenleg Nyugat-Magyarországon lakom egy kisebb faluban, ahol van pár hobbiállatunk, valamint két Közép-Ázsiai Juhászkutyám és egy Yorkim (Maya! :)). Általában sokat túrázom és igyekszem minél több időt a levegőn tölteni. Lovam sajnos nincs, így a lovak iránti szenvedélyemet itt élem ki :)



• TENYÉSZETEM/CÉLJAIM

Jelenleg angol telivérekkel foglalkozom, a jövőben tervezek bővíteni német saddle horse-szal valamint musztángokkal. Leginkább a minél gyorsabb BLUP érték kimaxolásra megyek, és szaporítani is csak ilyen szülőpárral fogok. Sok lovam van, mert kevés lóval tenyészteni nem lehet...
Igyekszem rendszeresen értékesíteni magas GP-jű szülők csikóit, de ami nem látható az eladások box-ban, nem eladó. Ha látok egy potenciális lovat, akkor nem sajnálom rá a pénzt (equust/zsetont).
Ha pedig szeretnél egyik lovamtól fedezést, írj nyugodtan, nem harapok - általában :)
Tenyésztésbe soha nem veszek lovat a 100BLUP előtt, úgyhogy az ilyen lovakkal külsős fedeztetést sem vállalok.
A legtöbb lovam Héra csomaggal születik, a tréning pedig Nyx és Posszeidón csomaggal történik, így kitrenírozott lovat equus-ért nem adok el. Ezen kívül sajnos nem áll módomban áron alul/ajándékba adni lovat, mivel én is áldoztam rájuk időt és pénzt egyaránt.



• JÁTÉKOM

Keveset versenyzem, nem célom a bokréta sem pedig a minél több arany serleg. Annyit versenyzek, amennyi a lovak 100BLUP-jának eléréséhez kell, vagy ha nagyon nem tudok mit csinálni egy vemhes kancával. Legtöbbször automatikus versenyzés van beállítva, így nem tudom magam sem, hogy mire jelentkezem - kérlek, ne utálj, ha véletlenül rád versenyeztem.
Jelenleg még a tenyészet felhúzásán dolgozom, hogy minél több jó, minőségi lovat tudjak összeszedni.
Hobbiból pedig gyűjtöm a különböző színű
NORMÁL szőrzeteket (nem aranyalmás, ezüstalmás, pompás, stb...), hogy a három fajtámból minden szín meglegyen - jelenleg az angol telivérek vannak "kész", de a másik kettő még hiányzik.

Jelenleg szüneteltetem a lóvásárt, mivel összegyűlt pár ló. Amint ők elérik a 100BLUP értéket, megkezdem a musztángok és a német saddle horse-ok vásárlását. Addig is ajánlatokat meghallgatok!



• ADOK-VESZEK, EZ-MEG-AZ

  • Folyamatosan keresek Poszeidón csomagot, Héra csomagot, Nyx csomagot, amiket reális áron, equus-ért vagy zsetonért megveszem, de nem piaci áron!
    • Hamarosan a fenti tételekre ajánlok arany/ezüst/vintage almákat
  • A lovaim fedezést vállalnak, kérlek, írj, hogy melyiket szeretnéd - nem vállalom ezt 100BLUP-nál alacsonyabb értékű lovaknál.
  • A nyilvános értékesítésen lévő lovaim eladók, alkudozás, kunyerálás nincs. A csikók árának oka az, hogy a kancák a legjobbat kapják a fedeztetés előtt alatt. Plusz ha akár 1000 zsetont áldoztam lóra, nem fogom bagóért eladni.