Köszöntelek az oldalamon kedves Látogató2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1582023657.png

A fiatal felnőtt női játékos vagyok. Kis gyermek koromtól kezdve rajongok ezekért a gyönyörű állatokért.Jelenleg egyetemi tanulmányaim mellett  kevés szabadidőmet szívesen töltöm kiskutyáimmal, könyv olvasással, sportolással , süti sütéssel  és  barkácsolással.

A gratulációkat köszönöm szépen, igyekszem viszonozni50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1582021849.png

Tenyészetem:

Kikapcsolódásként, pihenésként hobbi szinten tenyésztek  magam kedvére, nem versengek az idővel.Célom jelenleg a jó minőségű és minél magasabb genetikai potenciállal rendelkező lovakat  és pónikat kitenyészteni. 
Jelenleg Marwari, Mustáng,Mangalarga Marchador,Fjord póni és Felföldi póni fajtákkal foglalkozom. A jövőben szeretnék csacsikat is belevonni ebbe a színes palettába.

Unikornisok

A jövőben ugyan ezen fajtákból főképpen szeretnék unikornisok tenyésztésével is foglalkozni, de örömmel tenyésztek más fajtákat is.

Különböző fajtájú lovak,pónik, csacsik, igás lovak és unikornisok

A jelenleg nem tenyésztett fajtákból magas genetikai potenciállal rendelkező lovakat és pónikat szeretnék tartani. Gyűjtöm az arany,ezüst almás  és más egyéb különleges szőrzeteket is.

Előtagjaim:


Virágoskert ménes

Saját tenyésztésű, Marwari fajtájú lovak és unikornisok. Előtagjukat a növények változatossága és sokszínűsége ihlette.

* Hópelyhek *

Saját tenyésztésű, különböző fajták találhatóak meg ezen előtag alatt, amelyek tenyésztésével  jelenleg nem foglalkozok kiemelten.Többségük új szerető gazdit keres az árverésen vagy a közvetlen értékesítésen.

 ° A szabadon száguldó °  ménes
Saját tenyésztésű, Musztáng fajtájú lovak  és unikornisok.

Angyalok ménese
Saját tenyésztésű, Fjord póni fajtájú pónik és unikornisok.

Felföldi álom ménes
Saját tenyésztésű, Felföldi póni fajtájú pónik és unikornisok.

* Hópehely unikornisok *

Saját tenyésztésű, különböző fajták találhatóak meg ezen előtag alatt, amelyek tenyésztésével  jelenleg nem foglalkozok kiemelten.Többségük új szerető gazdit keres az árverésen vagy a közvetlen értékesítésen.

Holdfény ménes
A nálam világra jött Mangalarga Marchador fajtájú lovak, Jégvarázs- Tőzegáfonya és Hópihe - Sarkcsillag utódai kapják ezt az előtagot.


Csak azok a lovaim eladóak, amelyek megtalálhatóak a közvetlen értékesítésen és az árverésen. 
 Megértésedet köszönöm szépen50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1582023657.png


Utoljára frissítve : 2023. december 13.