Figyelem!
x1 Pillangó vándor szellem

x2 Vintage alma 

x1 Túranapló

tételekre várok privát üzenetben ajánlatokat. (Equus/zseton/csere más tételre vagy lóra)




Sziasztok!

Magamról:
Felnőtt játékos vagyok, szeretem a rock és klasszikus zenét, a brit együtteseket (Muse, DM, Arctic Monkeys, Massive Attack, Beatles, Coldplay, Sex Pistols, Iron Maiden), néhány japán animét, Tarantino filmeket, Marvel filmeket.

Régen sokat játszottam, először 2012 körül kezdtem el a játékot picuri2 néven. Később sajnos nem volt időm rá, sokáig nem léptem be és a fiókom törlődött. Tavaly úgy döntöttem, hogy újrakezdem a játékot.

- jelenleg főleg Akhal Tekini, Angol telivér lovakat tenyésztek főleg + Akhal és Izlandi unikat
- e mellett Shetland, Göndör, Fríz, Lipicai, Knabstrupper, Percheron, Tennessee Walker, Arab telivér lovakkal is foglalkozok + szamarakkal és Fjord, Felföldi, Tennessee, Fríz, Lipicai, Hannoveri unikkal
- arany- és ezüstalmás lovakat gyűjtök

Eseményekben szívesen segítek és általában aktívan részt veszek.

A gratulációkat igyekszem viszonozni.

Lovaim mindig vannak kint értékesítésen, nézz be időnként, hátha találsz valami magadnak valót.

Ezeket a feketepiaci termékeket mindig keresem: Bölcsek köve, Aranyalma, Medúza vére, Zeusz villáma, Harmónia csomag, Poszeidón csomag, Héra csomag, 5. elem
Ha bármelyik van neked és elcserélnéd másik termékre vagy zsetonra, írj és megbeszéljük, hogy éppen mi van nekem raktáron.

A régi fiókom törlődésével nagyon sok speciális lovat, unikornist, terméket, Equust vesztettem el.
Hosszú keresgélés után megtaláltam a szőrzetet, amit kerestem. Sajnos ezüstalmás, így nem tudom megszerezni, de ha valakinek van egy olyan lova, amelyik ezt a szőrzetet viseli, akkor szívesen megvenném zsetonért/Equusért vagy egyéb termékért cserébe. Ajánlatokat privát üzenetben írhattok.

Update: meglett a szőrzet


Üdv
Picuri2

UI.: Nyugodtan jelölhettek barátnak.