Helló Kedves Mindenki! 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png

Én már egészen régen ugyan ezzel a névvel játszottam itt már korábban és az akkori célomat teljesítettem. Most megújult erővel vágok neki ismételten. Akkori célom az volt, hogy legyen pompáslovam. A vége felé sikerült is és most is elég korán  ezt a célt teljesíteni, most viszont az, hogy nyerjek egy bokrétát. A hasznos tippeket megfogadom és ha tudok én is segítek bármiben csak forduljatok hozzám bizalommal. 

Van egy lovardám amit igyekszek a lehető legjobban fenntartani. A neve Wellness, ha gondoljátok vessetek rá néhány pillantást és a munkásságomra is egyaránt. Esetleg boksz(ok)  lefoglalása jár az eszedben az is megoldható, néhány feltétel betartása után.
 

Lovakat tervezek eladni és fejleszteni is. Ha lenne kedved vásárolni Tőlem bátran írj privátba és meg tudjuk akár beszélni, de a jó képességű lovakat tervezem magamnak megtartani. Úgyis tervezek ezeknek a lovaknak készíteni egy külön tenyész farmot. Fedeztetésben is tudok segíteni, de nyilván üzenetben a részleteket megbeszéljük előtte, a trágár és erős hangvételű üzenetekre nem válaszolok és automatikusan megy a tiltások közé. Kérek mindenkit aki ír, azt tisztelettel tegye, mert én is úgy fogok válaszolni illetve a személyes határokat tartsa tiszteletben, ezt előre is köszönöm!

Ha lesz ezekre sok igény az ár listát itt is fel fogom tüntetni!

A gratulációkat megköszönöm és azt is, hogy  szántál rám néhány percet és végig olvastad a bemutatkozó szövegem. 

Üdvözlettel és sikeres további játékot kívánok : dzseni2004a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png