Sziasztok! Erik vagyok, gimnazista srác. Szabad időmben rengeteget játszom és nagyon közel állok a lovakhoz, úgyhogy gondoltam adok mégegy próbát a játéknak. Korábban már volt egy kb 3 éves accountom amit nemrég töröltem, hogy tiszta lappal indíthassak.

Ha BLUP-olok egy lovat akkor általában amilyen versenyen a legjobb vagy a legrosszabb, oda fogom berakni és oda, amit épp látok szem előtt. Ha véletlenül valakinek belerondítok az iramába ne haragudjon, nem szándékos. Ha a versenyző lovak nevében szerepel, hogy iramlovak természetesen igyekszem nem rájuk nevezni (néha megcsúszhat a kezem vagy nem feltétlen figyelek). Amennyiben viszont nincs a nevükben tehát én nem tudom, hogy iram van kérlek ne haragudjatok, mert nem szokásom lecsekkolni, hogy milyen lovak versenyeznek éppen. Remélem nem lesz gond. 
Most kezdtem új fiókot így egyelőre csak az alap dolgokkal foglalkozom, mint a tenyészetem beindítása. Első sorban Angol telivérekkel akarok foglalkozni aztán abc sorrendben minden lófajtát kimaxolni szőrszín/unikornis/pegazus/etc szerint. Régebben is szerettem trófeákat gyűjteni. 
Ha valaki esetleg csapatba keresne embert szívesen beszállok igazából bárhová mert tisztában vagyok a tenyésztéssel, bluppolással, csikójátékkal, iramozással. 
Nem sok ötletem van ide úgyhogy... aki gratulál annak viszonzom. Ismerkedni lehet velem, nem harapok és szívesen beszélgetek bárkivel bármiről. :))