#16 Nyugtalanít a bizonytalanság és az ismeretlen.


Nem                                                                Igen



___________

Egy megfáradt művész kitűnő szépérzékkel, annál kevesebb tehetséggel, és mégkevesebb motivációval.
Örvendek.
____________


Az ókori Görögország a szívem csücske. Lélegzetelállító az esztétikuma. Az építészet monumentalitásától kezdve a színes mitológiáján keresztül egészen a belőle támadt nagy gondolkodókig. A készülő kéziratomban is ezt igyekszem a fantasy-val keverni többek közt. 

Szeretem az apróságokban rejlő szépséget. Egy dohányszagtól dohos pillanatkép is lehet művészi a lerobbant buszmegállóban. Persze sokat segít, hogyha jó zene szól a háttérben.

És ha már itt tartunk, mindenek felett rajongok a zenéért, aminek az ékköve számomra az Achilles Come Down.

____________

"Where you go
I'm going
So jump and I'm jumping
Since there is no me without you"
____________

nescius (feminine nescia neuter nescium) first/second-declention adjective
1. unknowing, ignorant, unaware
2.(passive) unknown

Nőnemű játékos létemre a velem összenőtt Nescius névre, de régi barátoknak a Cukk becenévre is hallgatok.


Arab telivérekkel próbálkozom kereteimhez mérten. Egyelőre az éltenyésztés nem kitűzött célom, de ki tudja, hogy mekkora sikerrel fogok haladni. Néhány balfék módon felnevelt ló után hátha belejövök a BLUP-olásba, és végre megértem a csikójáték rejtelmeit is. 

Egy-két négylábú szinte mindig van kint eladásokon változó okokból, de szőrzetek és jó GP/ár arány miatt érdemes csekkolni időnként. Persze nem ígérek semmit.  
Ez a mesés oldal éveken keresztül tartott a fogságában különösebb indok nélkül. Mindig találtam valami apróságot, ami megfogott, még ha nem is értettem a játék lényegét.  

Emlékszem, mekkora örömöt jelentett anno, amikor az egyik ősrégi kártyás eseménynél megszereztem Hermész szárnyas pálcáját. Aztán a játék egyre pénzéhesebb lett, én pedig egyre frusztráltabb. Majd amikor indokolatlan két hónap bant sóztak rám, betelt a pohár egy időre. Ahhoz épp elég időre, hogy a régi fiók mindennel rajta törlődhessen. Úgyhogy itt agyagból építem a háromszor jobb konstrukcióval rendelkező váramat a régi fiók mintájára.

Mintha kreatív módból túlélőbe dobtak volna.

Viszont hét év passzív tapasztalata segít engem, és persze Csyk.

<3

Szívesen játszom ezen a játékon kívül a pokol másik játékával is, amit League of Legends-nek becéznek jobb helyeken – de azért a Hades a kedvencem természetesen. :D

Az időm másik felét ezek őrlik fel, így hasznosabb teendőkre nem sok jut.


Beszélgetni viszont mindig lehet velem, úgyhogy nyugodtan írjatok rám kérdésekkel és veszett elméletekkel irodalom, mitológia, vagy valami fandom kapcsán.

Szép napot, és jó játékot!

Cukk

. W3Schools W3Schools