Rengeteg eladó FEKETEPIACI TÉTELEM van, majdnem minden fajtából, és több is. Általában ez a pár féle nincs (a többiből több db is szokott lenni) : Titán, aranygyapjú, bőségszaru, bölcsek köve, nyx, morpheusz. Ha valami érdekelne, keress fel bátran! Leginkább equusért, zsetonért cserélem, de akár más tételért is adhatom. (További eladó dolgok lennebb...)
 KISÁLLATOKAT KERESEK :
 Amik érdekelnének: teve, láma, zebra. Továbbá keresek még Alebrijow-ot, darumákat (Kamaitachi, Kaeru no Senshi) szellemeket, szörnytojást/szörnyet, cat sithet, cú sithet (akár már lovon is lehetnek, úgy is érdekel). Fizetni tudok zsetonnal, equussal vagy akár fp tétellel is. Vagy ha más óhajod van, azt is megfontolom. 


ELADÓ JÁTSZÓTÁRSAKért görgess lennebb!


 Szia, kedves idetévedt játékos!  

Nem túl régen csöppentem ide, csak úgy véletlenül találtam rá a játékra. De nagyon megtetszett, leginkább a játék "légköre" (főleg a fórumok idején volt nagyon szuper) úgyhogy itt ragadtam. De nem baj, mert jó kis kikapcsolódás ez. Nem akartam soha ilyen nagy profi szinten űzni ezt, nekem ez a játék csak egy játék marad. Nem vagyok egy veterán(mint a 10-11 éve játszók) de azért azt hiszem, hogy már elég nagy tapasztalatra tettem szert ez a pár év alatt is. Szóval segítseget nyugodtan lehet kérni, főleg ha kezdőbb vagy, hiszen tudom milyen a nagyon kezdőknek. Persze nem biztos, hogy bármiben tudok segíteni, azért még én sem tudok mindent. De ami tőlem telik, azt megteszem. 
Az elején leginkább tenyésztettem, de mostmár rákaptam a trófeagyűjtésekre is. Igaz, hogy egyelőre leginkább csak a szőrzet és a kisállatrrófeák érdekelnek. A másik dolog a pompásgyűjtés, amit nagyon szeretek. Igaz abból sincs túl sok, de ami van, azokról elmondhatom, hogy saját erőmből, valós pénz nélkül szereztem meg. S akkor itt el szeretném mondani az újabb játékosoknak, hogy ne izguljatok, ha rájösztök, hogy szeretnétek pompást ti is. Nem olyan elérhetetlen megszerezni.
Ez akart lenni egy úgymond bemutatkozás, s akkor most jöjjön az egyéb dolog.


 A lovardámban a presztízs már 50 % fölött van, s lassan növöget tovább. Szívesen várok minden lovat, akár le is foglalok bokszot. 
Ha egy kis segítség kell valamiben, vagy netán még nálam is kezdőbb játékos vagy, és valamit nem értesz, akkor nyugodtan írj, s szívesen segítek (ha tudok). De kérlek, kéregetők kerüljenek! 


~2022 okt. : a jövőbeli tervem a következő fajtákkal foglalkozni, tenyészteni őket:
 - Szamár
 - Amerikai foltos
 - bármelyik póni fajta
 - Tenessee walker/ Ír vadász
 - vagy igazából bármely olyan fajta, amelyikkel eddig nem foglalkoztam
~ezek csak tervezgetések, és bármelyik fajtával is kezdek el foglalkozni, azzal csak alapszinten, úgymond hobbyként. De ha esetleg valakinek kedve van társulni velem valamelyik fajta tenyésztésében, akkor nyugodtan szólj, szívesen tenyésztek valakivel együtt. 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png
  
 Eladó:

--Feketepiaci tételek: *lásd fennebb*
--Játszótársak:
 Panda, Vaddisznó, Pillangó, Kenguru, Bárány, Béka, Mókus, Bagoly, Macska, Kecske, Majom, Nyúl, Fecske, Sün, Japán makákó, Strucc, Arapapagáj, Weta, 
   -Pompás társak: Kyubiko, Főnix, Tündér, Shika, Namazu
   -Darumák: Koi. Kojika, Ryu, Tsuchinoko, Ezoshika, Tora, Kitsune, Kaeru
   - Alebrijek: Mantarrayo, Mantarraya, Ajolota, Ajolote, Jaguar, Mapache
   -Tengeri pinyáták: Bohóchal, Krill. Csikóhal, Doktorhal
--Egyéb eladó dolgok:
 Lovag nyerge, 3***-os győzelmi nyeregtakaró, 3***-os nagykövet nyeregtakaró, 3***-os győzelmi lábszárvédő
  
Ha valamilyen ló vagy tétel érdekel, írj egy üzenetet, s megegyezünk az árban!


Köszönöm, hogy benéztél és elolvastad! ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png
Üdv, Tcssss!