Szia, kedves idetévedt játékos!                                                                          Örülök, hogy benéztél szerény kis oldalamra, és ha már itt jársz, örülnék, ha végigolvasnád ezt a rövidke( vagy éppen nem rövidke) szöveget, melyet mindját idekörmölök!2a1af738d56da555be74920210e2babc.png                                                                         19 éves, egyetemista,  (szerintem) segítőkész, kedves, vidám, rugalmas, vicces és talpraesett csajszi vagyok, aki él-hal a lovakért és az állatokért.  Továbbá szeretek filmezni, rajzolni, jógázni, és nagy Szilaj rajongó is vagyok( nem a béna sorozat, hanem az eredeti) Engem még nem ragadott magával az Animék ( szerintem) borzalmas, idegesítő és csúnya világa, remélem nem is fog( nem az Anime rajongókat akarom megbántani, mert engem sem csesztetnek a NEM lovas barátaim azért, mert szeretem ezeket a csodás állatokat. Mindenkibek más az ízlése, mindenki azt szeret amit csak akar!!) Egy tanyán élek, amely a szüleimé és részben az enyém is. Helyet kapott nálunk 16 ló,1 kutya és 2 cica.  A barátfelkéréseket szívesen fogadom, mivel imádok dumálni, legyen szó állatokról, fiukról, iskoláról....stb. A gratukat szinte mindig viszonzom, de ha nem teszem, akkor nyugodtan írj rám, és már nyomok is a 0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.pngjelre. 

Marwari lovak tenyésztésével kezdtem, ahol legfőképpen a színét néztem a lónak, nem pedig a genetikáját kezdő fejjel. Azóta már nem tenyésztem a marwarikat, szóval ha kell kevésbé jó gp-s paci, 5000 és 8000 Equus között adom el őket. Azóta belekezdtem az akhalok tenyésztésébe is, bár már azzal sem foglalkozok különösebben, ha kell, onnan is 5000 és 8000 Equus között adok el lovat. Most angol telivérekkel foglalkozok, ahol már csak a genetikára figyelek. 11.000-12.000 közötti genetikájú angolokat tenyésztek, melyekből egy sem ELADÓ. Az ilyen kérésekkel, hogy ,, El tudnád adni XY nevű angolodat?" nem is foglalkozok, válasz nélkül törlöm őket.    

A napokban léptem ki az általam alapított csapatból, a Stud Pride of Englandból, ugyanis rajtam kívül senki nem volt hajlandó tenyészteni. Így hát örülnék, ha valaki a tenyésztőtársammá válna, ahol 11.700 feletti angol telivéreket tenyésztenénk. Cél pedig a határos ég. Jó lenne a legjobbak közé kerülni, de először szokjunk össze és érezzük jól magunkat8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.pngHa szeretnél velem szuper angolokat tenyészteni, írj bizalommal!