Sziasztok!2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1582023657.png

Rólam:
Nevem, korom, nemem lényegtelen a játék szempontjából, ezért nem is kötném az orrotokra.
Ez a második fiókom, az előzőt ugyanis inaktivitás miatt függesztették, sajnos nem volt lehetőségem játszani, de visszatértem és hobbi szinten csinálom, ahogy időm engedi.

Barátfelkérések & üzenetek:
Barátfelkéréseket szívesen fogadok, és észrevehetitek, hogy én is jelölgetek embereket, ennek célja az, hogy könnyebben segíthessük egymást a játékban.
Szívesen levelezek bárkivel, akinek szüksége van valamire, legyen szó játékról, vagy csak arról. hogy kell valaki, aki meghallgat. Írj bátran, az egyetlen elvárásom, hogy köszönj, kérlek.

Játékom:

Eladások:
Hivatalosan nem kínálok eladásra lovakat, de ha szétnézel nálam, és valamelyik lovam megtetszik írj, és megbeszéljük, hogy tudsz-e olyat ajánlani, ami nekem is és Neked is elfogadható ajánlat. Természetesen igyekszem fair lenni, de mivel nem feltétlenül tenyésztek eladásra ennek megfelelően felárazom a lovaimat, equus esetében 500, zseton esetében 2 a különbség az átlagárhoz képest(ha sürgős, de nem tudsz rá annyit szánni, amennyit kérnék, akkor alkudhatunk, nem leszek szemét, ha pedig nem sürgős, akkor lefoglalhatod, és a neked alkalmas időben, ha lesz rá kereted viheted is)

Tenyészet:
Igyekszem minden fajta és színű lovat a tenyészetembe fogadni, vagy így, vagy úgy.

Lovarda:
Nos, az én lovardám az Ants With Slippers-AWS. Olyan lovakat fogadok, melyeknek képessége 1100 felett van, de ezért cserébe lovad kap táplálékot és felszerelést is.

Gratulációk:
A gratulációkkal kapcsolatban nem szaporítom nagyon a szót, ha gratulálsz köszönöm, igyekszem viszonozni, ha esetleg gratuláltál, de én nem, az nem ellened irányul, szimplán nem láttam, ha szükséged van rá, írj és megy a gratuláció.

Bemutatkozásomat egy idézettel zárnám:

"Bűnöm az, hogy léteztem,
         De rettentően élveztem"

                                                                ~Mudfield: Süllyedő hajó




276-2769105_tweety-cartoon-characters-in-yellow.png