Heyho! ^^

Sajnos manapság nagyon kevés időm van foglalkozni a játékkal, elnyelt a szakdolgozat írás, így alig vagyok elérhető. 

A gratulációk viszonzását így nem tudom biztosítani, de ettől függetlenül nagyon köszönöm őket és szívesen viszonzom, ha eljutok addig, hogy megnézzem őket!



Ősrégen játszottam a játékkal, most pihenés gyanánt visszafújt a szél. Jelenlegi célom Akhal Tekini és Lipicai lovak tenyésztése, lehetőség szerint minél jobb képességekkel.

Akhaljaimat ~Silmarillion~, Lipicai lovaimat Guided by the Celestialsminden más általam tenyésztett paripámat a Hylia's Blessing előtaggal találod meg.

Az általam értékesítésre bocsátott lovak mind alkudhatóak, - azok is, amelyeken ez esetleg valamiért nincs bejelölve - így nyugodtan írj, ha nem értesz egyet a megadott árral (persze reális ellenajánlatot téve). ^^'

Rólam: Harmadéves egyetemista vagyok, tanulmányaim mellett gyakornokként dolgozom. Szabadidőmben imádok videojátékokkal játszani, könyveket és képregényeket olvasni, illetve sorozatokat, filmeket, és a League of Legends nemzetközi bajnokságainak közvetítéseit nézni.

Barát jelöléseket nagyon szívesen fogadok, ha tudok segíteni bármiben, keress nyugodtan, a gratulációkat nagyon köszönöm, igyekszem mindet viszonozni! ^^

Legyen nagyon szép napod!
Midna

tenor.gif
Utolsó módosítás: 2021.07.08.