Clarity vagyok, Howrse újrakezdő. Kb. 12 évesen kezdtem játszani a játékkal, aztán gimnáziumban eltűntem. Most fiatal felnőttként szeretnék visszatérni az új rendszerbe. Pár dolog rólam: Egyetemista vagyok, biológiát és rajzot tanulok. Ezen kívül szeretem a sorozatokat (természetfelettiek előnyben), a könyveket (szintúgy), animéket (nem találod ki, hogy melyik műfaj a kedvencem) és a számítógépes- és társasjátékokat. Barátfelkéréseket, gratulációkat szívesen fogadok, és igyekszem viszonozni.



Szeretek saját tisztavérű tenyészeteket létrehozni, és fejlesztgetni a lovaimat, most is ez a tervem. Shagya Arabian,  Argentine Criollo és Drum lovakkal  foglalkozom főleg, a többi még hobbi :) . A Shagya és Argentine tenyésztést 2787-es genetikáról kezdtem, mert ezeket a lovakat az oktatójáték során kaptam. A Drum kezdőlovaimat 380 és 414-es genetika között vettem. 
 Ha valamelyik lovam érdekel, írj nyugodtan. Az új rendszerben nem tudom, hogy mikor tudok majd feketepiaci tételeket cserélni, de amikor ez bekövetkezik, érdekel:
Termékenységi varázspálca, Aphrodité könnyei,  Morpheusz karja. 
 Ehhez hasonló bemutató készítést vállalok, nem vagyok profi, de megteszem amit tudok, nagyon lelkes vagyok.