SZIASZTOK !

MAGAMRÓL

Immáron több mint 7 éve vagyok a howse közösség tagja viszont elöző fiókomat sajnos törölték inaktivitás miatt. Úgy jöttem vissza a játékba, hogy tenyésztéssel szeretnék  foglalkozni azon belül is a kedvenc 
fajtámmak a Knabstrupperekkel.  Magamról annyit hogy 20 éves lány vagyok hivatásos (fegyveres szerv) munkakutyásnak szeretnék majd jelentkezni és hivatalosan is kutyakiképzőnek mondhatom magam október óta emiatt a nevem nem áulom el mert ez nem reklám. 1 éves boxer kiskutyám van de a németjuhászok és a belga malik, na meg persze a lovak szerelmese vagyok kicsi korom óta. Nyáron gyerekeket táboroztatok katonai táborban és a harcművészetek sem állnak távol tőlem.  A minimális szabadidőmben ami jut olvasni szoktam FANTASY-t minden de minden mennyiségben (Eragon, HP, Tolkien művek, Vaják, Trónok harca, és a többi olvasásra várom könyvem az ebookomon...ui: ha úgy gondolod van valami jó könyvtipped azt bátran ozd meg velem)

TENYÉSZETEM

House of Mystic Knabs alapító tagja és vezetője vagyok. Csapatunkba várjuk aktív tenyésztők jelentkezését. További infóért keresd a csapat oldalát.


Mindig vannak nálam eladó pacik magasabb genetikával és ritka szőrzettel azonban ne lepődj meg de meg van az áruk az ilyen lovaknak. Ha árajánlatot teszel kérlek tudakozódj a piac árakról én is azt teszem mindig. Persze szóba jöhet engedmény csere vagy akármi is. Biztosan meg tudunk egyezni.

JÁTÉKOMRÓL

Nem gyűjtök egyenlőre trófeákat. Eladó tételeim általában nincsenek. Ha vannak különlegesebb lovaim azok a "kedvemre tesznek" így nem adom el őket általában. Legfőképp tenyésztek.

ÜZENETEK

Bátran írj bármivel kapcsolatban szívesen segítek nekem is sokat segítettek és segítenek. Ha csak beszélgetni szeretnél akkor is.

Köszönöm hogy benéztél és elolvastad ezt!