¦ MAGAMRÓL:

A nevem Zoé, ebből már kitalálhattad, hogy lány játékos vagyok. Az életkoromról most csak annyit mondanék, hogy gimibe járok. Nagyon szeretem az állatokat, leginkább a lovakat és a kutyusokat. Van is két kutyusom Enzo és Maya. :D Lassan 5 éve lovagolok, kisebb lóhiány miatti kihagyásokkal. Szeretek rajzolni és zenét hallgatni. Igazából mindenféle zenét hallgatok régebbit újat egyaránt de inkább angol zenéket, kedvenc előadóm Harry Styles. A kedvenc állatom az őzike hogyha ez így elfogadható, a kedvenc színem pedig a levendula lila. Két nyelvet tanulok, ami az angol és a német, de inkább az angolt szeretem. Nagyon szeretek sorozatokat vagy filmeket nézni. Kedvesnek és megértőnek tartom magam, de ez persze szubjektív. Alapvetően nem nagyon szeretek új embereket megismerni, valahogy szemtől szemben nehezen barátkozom, de interneten ez teljesen máshogy van, itt már nagyon sok aranyos és segítőkész embert ismertem meg és szívesen ismernék meg még többet.  Ha lenne kedved megismerni és kialakítani egy új barátságot írj nyugodtan! :) Azt még mindenképp tudnod kell, hogy megbízható vagyok, nem csaplak be akár lovat cserélünk akár valami másról van szó! :)

¦ JÁTÉKOMRÓL:

Korábban már játszottam a játékkal, de sokáig nem használtam a fiókomat, így tiltva lett. Nem rég kezdtem újra és most kicsit hosszabb távra tervezek. :) Leginkább Shetland-okat, Shagya arabian-okat és Musztángokat tenyésztek, de igazából minden fajtával foglalkozok egy kicsit. Tervben van még az Ír vadászok és az unikornisok tenyésztése is. Emellett most kezdtünk egy új tenyészetet Syndra-val, ami a Hannoveriekre összpontosul. Erről a tenyészetről majd írok bővebben ha már minden kialakult! Az a célom a játékban, hogy minél előrébb jussak és minél több trófeát szerezzek meg. Viszont inkább hobbi játékosnak mondanám magam. Csak napi 1-2 órát töltök a játékban, szóval ha nem írok vissza azonnal akkor az ezért van. Minden baráti jelölést szívesen fogadok, csupán annyit kérek, hogy írj pár sort magadról és mond el "miért" jelöltél be. A gratulációkat köszönöm és igyekszem viszonozni! Ha bármiben segítségre szorulsz és úgy gondolod, hogy én tudnék segíteni nyugodtan írj csak. :D
 
¦ ADOK-VESZEK:

¦ EGYÉB:

Szavazz a szőrzeteimre/hátteremre, ha találkozol velük kérlek: https://i.imgur.com/wq458Ho.png ; https://i.imgur.com/4dQyYpz.png ; https://i.imgur.com/BqDKR5z.png ; https://i.imgur.com/i8zdSKm.png ; https://i.imgur.com/WvOxy38.png                                                                   -Az alábbi ezüstalmás lovakat keresem: 
Az alábbi lovakat keresem: lila íriszes