Egy tizenéves lány vagyok, aki először valamikor 2016 nyarán tévedt ide, csak aztán a inaktivitás miatt törölték a fiókom. Suli mellett elég sok mindent csinálok, röplabdázok, úszok, gitározok. Én magamat művészlélekként jellemezném. Szeretek írni (leginkább verseket), rajzolni, festeni, összességében alkotni, filmezni és hát enni.Kedvenc sorozataim közé tartozik a Witcher, a Gossip Girls, a One Of Us Is Lying meg még pár hasonló. Közel áll a szívemhez a krimi, a fantasy és a horror.
Bemutató rendelés : Nyitva
Ha szeretnél egy egyedi bemutatót, akár az enyémhez hasonlót, akkor dobj meg egy üzivel. A bemutatók ára 30 zseton+áfa, de más ajánlatokat is szívesen fogadok.

Ha a rendeléseddel kapcsolatban írsz, kérlek a téma helyére írd azt, hogy "Bemutató rendelés" vagy legalább hasonlót.

Kérhetsz kis és nagy bemutatókat egyaránt. Ha van színelképzelésed vagy bármi gondolatod, akkor azt is mondd el.
A bemutatókat 1-2 hét alatt tudom elkészíteni, ahogy az időm engedi.
Kisebb nagyobb kihagyásokkal játszok, ahogy az időm engedi. A játékban legfőképpen tenyésztéssel foglalkozok, bár a versenyzés sem áll tőlem messze, de nincsennek meg hozzá a kellő lovaim. A gyűjtögetés annyira nem az én világom. Még a tenyésztői "pályafutásomat" musztángokkal kezdtem. Később jöttek az arab telivérek és az unikornisok. Most leginkább angol telivéreket tenyésztek, célom értelem szerűen minél magasabb genetikai potenciál. 
piros aukció ikon