Üdvözlök mindenkit!

Örülök hogy ide tévedtél.Ha már itt vagy és kedved tartja, olvass bele egy kicsit a bemutatkozásomba.Amit rólam tudni kell: Közép iskolás éveimet töltöm, tehát értelmes és viszonylag nyugodt, optimista személy vagyok. Ha le kéne magam írni pár szóval, a listámban a kreatív, töretlen optimizmus és megértő szavak szerepelnének. Természetesen ha kérdésetek van, nyugodtan keressetek, bár én sem vagyok a legtapasztaltabb játékos.
Ha üzenetet írsz, akkor nagyon fontos, hogy olyan hangnemben írj, illetve szóhasználattal, amit ugyan úgy te is elvársz tőle. Tehát olyan szavakat, mint a : he, a waze vagy egyéb sértőnek is nevezhető szavak mellőzük. Illetve azért pozitív dolog, ha ügyelünk a helyesírásra is. 
Kicsit a játékomról:
2020 április 1-én kezdtem a játékot, ami konkrétan egy vicc. Lassacskán már 2.5 éve játszok ezzel, a számomra tök jó kis pacós játékkal. Eleinte marwari lovakat tenyésztettem, de nagyon sokat eladtam belőlük. Aztán rájöttem, hogy szeretem az arab lovakat, így azokat kezdtem el tenyészteni. Csikóim akkor születnek, ha egy lovat ki fulloztam.
De nem csak arab lovak kaptak helyet e tenyésztő farmon. Nézz körül bátran, és ha üzletelni szeretnél, állok elébe.8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png
Addig is jó játékot mindenkinek!a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png