“Save yourself
From a life full of lies and a heart full of pain and sorrow”

a18f6230cd00d557f5588ea8da0aaa1e.jpg 

Sziasztok!
Átlagos játékosnak érzem magam, megfogott a Howrse és hát itt maradtam. 
Ha valaki barátkozni szeretne, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Nem mondom, hogy itt fogom összeszedni a közeli baráti körömet, de beszélgetni azért lehet. Tetszik az anonimség és ez nem fog változni, szóval a nevem, lakhelyem, korom és a többi teljesen lényegtelen itt.
Mint láthatjátok, a fantáziavilágom kissé elvont és lehet, hogy egyszínűnek tűnik, de egyáltalán nem az. Kicsit rocker, kicsit hippi és elég szabad szellemű jelenség vagyok. (Ezeket csak azért írom le, mert ha valaki netán olyan okból keresne fel, hogy beszélgessünk, akkor nem árt tudni.)
Nagyon szeretem a lovakat is. 

A játékomról:  Foglalkozom mindenfélével. Gyűjtögetek, tenyésztgetek. Enyhén a Gypsik irányába specializálódtam, ha valakit érdekelne jó képességű és gp-s csikó, kanca, mén vagy csak fedi az szóljon. Meg lesz a magához való ára a dolognak, de a minőség szerintem adott.

Igyekszem unikornisokat is “gyártani”, egészen megszaporodtak, ők a Braavos előtagot viselik, belőlük is gyakran van eladó. Itt nagyrészben akhalok és telivérek, valamint már különböző pónik is úton vannak.