//   RÓLAM   //

Üdv az oldalamon! A nevem Virág. Örülök minden barátfelkérésnek. A játékot még kiskoromban kezdtem, a kezdetekkor, de azóta törlődött a fiókom, így újra kellett kezdenem. Nagyon szeretek lovagolni, futni, olvasni és sorozatozni. Ha szimpatikus vagyok nyugodtan írj rám. Ha a játékkal kapcsolatban van kérdésed, abban is szívesen segitek. Nekem is szükségem volt a segítségre, hogy visszaszokjak és elérjem a régi és mostani céljaim.
A nevem a League of Legends egyik karaktere után származik.


//   JÁTÉKOMRÓL   //

Az előző fiókomban mindig az mozgatott, hogy végre nekem is legyen egy pompás lovam. Akkor még elég nehezebb volt szerezni. 
Pompás lovakat sikerült szereznem, aminek nagyon örülök. Ezen kívül sikerült Arab tenyészetemmel is elérnem, hogy bokrétás versenyeket nyerjenek.
A race fül alatt azokat a lovakat találod, amiket versenyre tenyésztek. Nem tökéletesek még, de igyekszem. 

Segéd linkek: Topáz   Xanthosz   Zúzmara
//   ELADÁSOK  //

Trófeához és versenyre is tenyésztek lovakat. Csak azok a lovaim eladóak amik értékesítésre vannak bocsájtva. Minden eladó lovam alkuképes, akkor is ha nincs feltüntetve a lehetősége. Nyugodtan írj és beszélünk egy reális árat. Az eladásra tenyésztett lovak a militibus előtagot viselik. Az arab és angol lovaim külön előtagban találhatóak meg.