Sziasztok! Új játékos vagyok az oldalon, így a segítség mindig jól jön2a1af738d56da555be74920210e2babc.png

Jelenleg nem tudom, hogyan lehetne a bemutatkozásomat "fancy-bbé" tenni ezért inkább az unalmas, de megszokott bemutatkozási formánál maradnék.

Ha valaki abba szeretné hagyni a játékát, esetleg újraszeretné kezdeni, az írjon!! Szívesen elfogadom vagy veszek lovakat.
Valamint, ha valakinek nem kell egy ló, esetleg menhelybe adná, az is írjon és kialkudunk egy árat!
191837213003202.jpg?c256x256

16 éves Lány vagyok, aki sajnos még sosem lovagolt, de mégis a szerveren van. Imádom a Görög mitológiát, a görög istenek és a mítoszok mindenki által ismertek. Ki ne hallott volna Zeuszról, Héráról vagy esetleg Aphroditéről?! Talán ők a legismertebb Titánok. Úgy gondolom, hogy nem mindenki tudna beszélni mondjuk Héphaisztoszról vagy Prométheuszról. 

A Görög mitológia mellett nagyon szeretem még a Skandináv mitológiát (Loki, Thor, Odin, Heimdall) és az Egyiptomi Isteneket (Amon-Ré, Ízisz, Thot, Aton). Mondhatnám úgy is, hogy a politeizmus közel áll a szívemhez, annak ellenére, hogy hívő nem vagyok.

Ha az emberek a vallással kapcsolatban kérdeznek, akkor mindenféleképpen Katolikus  Kereszténynek vallom magam, de Istenben nem hiszek. Nem tudom, hogy mi lehet velem a baj ilyen téren, de akármennyire próbálkozok nem jön össze... A kedvenc filmem a Da Vinci- kód valamint annak a következő része az Angyalok és Démonok. Mind a kettő szorosan kötődik a valláshoz és az egyház olyan oldalát mutatja be, amiről sokan nem tudnak vagy nem akarnak tudni. Hisz az egész törtélem során, mióta Isten létezik a kultúrában, azóta mindig is nagy hatalommal és pénzzel rendelkezett az egyház. Mindegy is, én így gondolom és biztos vagyok benne, hogy valaki nem ért velem egyet, ezért nem folytatom... Legalábbis itt nem.



A játékra visszatérve, vannak apró hibák amikre felfigyeltem, például: "Apolló Lantja" Ez így helytelen, mivel a Görög mitológiában Apollón szerepel N-el. Apolló a Római Mitológiában szerepel. Végül is mondhatjuk, hogy a rómaiak átnevezték a görög isteneket, így például Hérából Juno, Zeuszból Jupiter vagy Aphroditéből Vénusz lett. Persze ez csak egy apró hiba, ami mások számára teljesen észrevétlen. 

Talán beszélhetnék egy kicsit magamról is, történelem orientációs vagyok, nem magyar935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png

Ami azt illeti nem vagyok az a tömeg-lány. Szeretem követni a divatot, de ez nem jelent semmit. Szeretek művelődni, tanulni és fejleszteni a tudásomat. Szeretem a múltat átgondolni. A történelem tanárom mindig is azt mondta, hogy az értheti meg igazán a jövőt, aki a múltat ismeri. Szerintem részben igaza volt...

A kedvenc történelmi korszakom/korszakaim a "Sötét Középkor" és a 2. világháború. Azok az események ahol sok volt a halott, meglepően érdekessé válik számomra. Gondolok például a Pestisre, vagy a Hitler által indított Zsidó üldözésre. A célom az, hogy bejárjam Európa nagyvárosait, amik a történelem szempontjából fontosak voltak. Gondolok például Auschwitzra, Rómára (Vatikánváros) vagy Párizsra. Bár Görögországban még nem jártam, de nagyon elszeretnék jutni oda is.

avatar_f72501ae2823_128.pnj

Szeretek zongorázni, bár több hangszeren nem is tudok játszani. Első és második osztályban megtanítottak furulyázni valamennyire, de semmire se emlékszem már xd.

Másik megszállottságom a Latin nyelv. Sajnos ez ma már egy holt nyelv, így nem érdemes megtanulni. Spanyolul tanulok a Német és az Angol mellett. A játékosnevem is egy Latin szóból származik, a Colubrinus. Azt jelenti ravasz, de utólag rájöttem, hogy valami mást kellett volna használnom, mivel nem ezzel a szóval tudnám a legjobban jellemezni magam.