Fiatal korúak táborának része lennék. Igazából én nem feltétlen a lovak miatt csatlakoztam a játékhoz, inkább amolyan unaloműzésképp. Nagyon sokat szoktam olvasni, ezt a tömérdek mennyiségű könyvem - is - bizonyítja. Irományokat bújok még Ao3-on és Wattpadon is! Illetve nézem a Dream SMP-t; akik jobban a szívemhez nőttek azok Skeppy, Tubbo és Puffy! ^^ Baráti kéréséket szívesen elfogadom, viszont rossz szokásom, hogy sokszor nem válaszolok órákig vagy éppen nem kereslek 1-2 napig.
Zenei ízlésem eléggé vegyes, de leginkább Electropunkot és 60-as évekbeli jazz zenét hallgatok.! Mellesleg szeretem még a Resident Evil nevű játékot, a Subnauticát, a Life is Stranget, a FNaF-ot (és ennek bármilyen fajtájú fanmade játékát), Valorantot és a Minecraftot.
Eléggé inaktív játékos vagyok, a gratulációkat pedig igyekszem viszonozni! Ha bármilyen könyvet tudnál ajánlani, nyugodtan üzenj, én pedig miharabb próbálok választ adni! A profilképes kék doboz feletti 3 ikonra rá lehet kattintani. Az első az üzenetet, a második az eladásra kívánt lova(i)mat, a harmadik pedig a rangsorolásom rejti.
Ui.: Subscribe to Technoblade nerds
W3Schools W3Schools W3Schools