Leginkább az Aqua&Ignis&Ventus csapatban tevékenykedem, mely egy arab telivérekkel foglalkozó csapat. Célom egyre jobban felvinni a Gp-t. Folyamatosan tevékenykedek lovardám fejlesztésében is. Ha van időm, kedvem akkor szoktam tenyészteni nokotákat, musztángokat, unikat. Régebben is játszottam anyukámmal, azonban azt az oldalunkat törölték és én több év kihagyás után egyedül újra kezdtem, ez az oldalam is majdnem egyszer törlésre került.


13 éves vagyok.  Vannak állataim. Bogyó-kutya, Bigi-kutya, Virgonc-kutya, Pufi-kutya, Gedeon-cica, Szofi-kutya. Sajnos szüleim rég szét mentek, hétvégéken általában apukámnál vagyok, ezért hétvégéken kevesebb időt töltök a játékkal. Az emberek nagyon barátságosnak tartanak, ezért ha beszélgetni, barátkozni szeretnél írj nyugodtan. Ha akár Ck-ban kell segítség akkor is írj nyugodtan.




A játékomat musztángokkal, nokotákkal kezdtem, van külön mind 2-nek saját tenyészfarmja, de vannak a többi ló nevű tenyésztőfarm alatt is. Az Aqua&Ignis&Ventus nevű tenyésztőfarm alatt találjátok a csapat lovaimat. Lovardám a Cuki pacik lovardája:) nevű lovarda. Folyamatosan a fejlesztésével foglalkozom, legelők 100%-os termékenységen tartása, boxok jó állapotban tartása, folyamatos takarmány, zab, répa, len alom biztosítása.   




Folyamatosan veszek arab telivéreket 7500-as Gp-tól, szaporodási tételeket, árak megegyezés alapján. Érdemes mindig benézni az eladó lovaimhoz is.935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png