Első sorban a valódi nevem nem lényeges, de nyugodtan hívjatok Lei-nek (semmi köze nincs a valós nevemhez). Egy 20 éves lány vagyok, régóta visszítérő játékos. 

 Szeretem az állatokat, az animéket, zenéket és szeretek írni, olvasni, rajzolni és játszani. Barátkozós típus vagyok így szívesen fogadom a leveleket és a barát fel kéréseket. Néhány játékban is meg található vagyok, mint pl. Alicia Online, Star Stable Online, de persze szívesen játszok más játékokkal is.

 Amit érdemes meg érteni, hogy felnőtt játékos vagyok, így munka mellett kevés időm jut a játékra.
 Próbálok minden fajt tenyészteni, főként trófea szerzés miatt, de ezt munka miatt lassan tudom végre hajtani. A lovakat rendszerezni próbálom, mind nem, mind fajta (pegazus, unikornis, stb), mind pedig különleges szörzetű (aranyalma, vintage, stb) és pompás lovakra egy könnyebb és átláthatóbb gondozáshoz.

 Mivel a fajtákból a trófeát próbálom elsősorban meg szerezni így főként az azonos színűeket szoktam fel ajánlani eladásra a GP-je alapján (mindig a gyengébb GP-jűt adom csak el). A lovak neveiben jelölöm a kivállósági csillagot (csak is 10 csillag felettieket írom ki). 

 Mézeskalács és Fekete erdő pompásomhoz szívesen fogadok ajánlatokat tenyésztéshez.
Jó ha tudod:
~ Pompás, a "Wonder Mares/Stallions" tenyésztő farmon és az unikornis lovakat NEM áll szándékomban eladni,
~ Ha egy adott fajtában meg tetszik egy ló és csak egy szín van belőle és meg szeretnéd venni nagy rá a valószínűség, hogy NEM fogom eladni,
~ Munka miatt heti 2-3 alkalommal tudok foglalkozni a lovakkal így olyan ajánlatot NEM tudok teljesíteni aki napi vagy heti szinten akarna venni,
~ Ha van valamilyen ajánlatod (ló, fekete piaci tételek, stb) szívesen meg hallgatom/el olvasom és az időm valamint a lehetőségek alapján döntök, hogy el fogadom-e vagy sem.