65d878dc9a68efd2de6fdfd471ce76c3.md.jpg


Korábban, pár évvel ezelőtt aktívan jelen voltam az oldalon. Gyönyörű lovaim voltak, több fajtát tenyésztgettem. De aztán ez az aktivitás megszűnt, a játék feledésbe merült. Végül a sok inaktivitás után törölték a felhasználómat. Ezt sajnálattal vettem tudomásul, mikor úgy döntöttem, hogy ismét belevágnék a fejlesztésbe. Viszont aggodalomra semmi ok, újra regisztráltam, szóval egyenes az út a fejlődéshez.

Magamról

Középiskolás lány vagyok, állatkedvelő, éjszakai bagoly. Imádom a jóféle zenét, lejjebb található nagy vonalakban, hogy milyen körökben mozog az ízlésem. (Igen, elég vegyes.) Többek között szeretem az animéket is. (Nem, nem mese, hanem animációs film, és nagy részük nem is kicsiknek szól.  :D ) Két éve táncolok a No Comment Hip Hop tánciskolánál, és imádom csinálni. Ha esetleg érdekel a tánc ezen formája, csak ajánlani tudom. ;) (És náluk vannak a legjófejebb tanárok.)
Írhatsz nyugodtan, ha esetleg közös az érdeklődési körünk és beszélgetnél, igyekszek válaszolni. Barátkéréseket is elfogadom, de ha úgy gondolod előtte megdobhatsz egy üzenettel is.  

<...still in progress>


Érdeklődési köreim

Zene:
-Queen
-Panic! At The Disco
-Eminem
-blackbear
-BTS
Anime:
-Naruto
-Junjou Romantica
-Super Lovers
-Mirai Nikki
-Death Note
Sorozat:
-iZombie
-Doctor Murphy
-Mr. Robot
Hobbi:
-tánc (hip hop)
<...in progress>

39f66445e97dcf32b5b5a630930f74ad.gif