Minden amit tudni akarsz


Sziasztok! Régi motoros vagyok. Anime bolond, japán nyelvet tanulok, lolita, esetleg light goth, ami csak kell. Ha normálisan felkeresel eladásban, cserében vagy esetleg megszeretnél valamit venni tőlem akkor vissza jelzek és egyeztetünk. De most leszögezem ARANY-,EZÜSTALMÁS, ÉS POMPÁS lovakat NEM adok el. K-popot is hallgatok, szóval ezzel is felkereshettek. Kedvenc filmsorozatom az Odaát. Kedvenc zenei ágazatom a Visual Kei. Ha valakinek a gratulációját nem viszonoztam (esetleg már nem láthattam) attól előre is elnézést kérek. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, nyugodtan írjon, nem harapok! 

Ennyit rólam. Jane!

JÁTÉKOM

Megkérek szépen mindenkit, hogy a lovardámat NE használja senki, csak a saját lovaimnak van fent. Köszönöm!

Nos tervben van az összes faj kitenyésztése. Lassan tenyésztek, és nevelem a csikóimat. Mivel nem sietek sehova, tiszta kényelmesen. Kedvenc lófajtáim a játékban a Marwari, Amerikai foltos, és az Angol Telivér. Tennessee Walkerrel kezdtem, azokat is nagyon szeretem. 



Egy kis rizsa rólam

Kedvenc állatom gyerekkorom óta a ló. Mellete szeretem még a cicákat, kígyókat, kutyákat, farkasokat, és a szarvasokat. ("egyáltalán nem vagyok állatbarát, mit is képzelsz te rólam!?") Van két csoda szép, és aranyos kutyám, akik féltestvérek. Élőben a kedvenc lófajtáim: Marwari, Akhal Teke, Arab Telivér, Fríz, Fjord. Nagyon nagy álmom, és egyben célom is egy saját ló. Lehet bármilyen csak legyen, amin lehet lovagolni stb. szóval egy hobbi ló. Valami rajzolással kapcsolatos munkával szeretnék dolgozni a jövőben, amiben stabilan megtudom állni a helyem, és még örömömet is lelem. Lehet indítok egy kis vállalkozást, ki tudja ^˘^. Szóval egyenlőre grafikusnak készülök menni. Köszönöm a végig olvasást, tessék egy kis brokkolikrémleves! UwU