* * * Egy kicsit magamról * * *

Egy 18 éves teljesen átlagos lány vagyok. Nagyon régóta játszom a Howrse-on de nem ezzel a profilommal kezdtem a másik profilomat sajnos letiltották mert még nagyon fiatal voltam és el követtem néhány hibát. De örülök hogy újra kezdhettem. Annyira megszerettem ezt a játékot hogy próbálok minden nap be jelentkezni de van hogy nem sikerül. Van egy 1 éves kis cicám akit mindennél jobban szeretek, de persze lovakat is nagyon szeretem. Még régen a legjobb barátnőm mutatta meg ezt a játékot és azóta is imádok vele játszani. 
* * * A lovaimról * * *
151 lóval büszkélkedem de persze ez mindig gyarapszik. Gyüjtöm az aranyalmás és az ezüst almás lovakat. Ha látsz olyan lovat nálam amiért megfelelő árat kínálsz nyugodtan írj rám. Az első lovam Rebeka volt az eggyik nagyon jó barátnőm után de van még pár lovam amit érzelmi okok miatt nem adnék el mint például Andi, Lili, Réka, és happy nevű lovam. Gyüjtöm még a játszótársas, lovakat és remélem egyszer kigyűlik az összes. Ha valakinek van elérhető áron[SS] lova szívesen fogadom az ajánlatokat. Nekem a föld és a hold már megvan az összes többit keresem. Arab telivér két tenyésztés és nokotákat. Próbálok minél jobb képességű lovakat tenyészteni és remélem egyszer bekerülhetek egy csoportba is. 

* * * Minden egyéb* * *GOETHE LOVAT KERESEK ELÉRHETŐ ÁRON AKI FELAJÁNLANÁ ÍIRJON NYUGODTAN PRIVIBEN. Tételekből keresek Hélusz sugarát, Aranyalmát, 5 ödik elemet, medúza vérét ha van lyen tétele eladó nyugodtan keress. :)