created by HunHowrse Layout Generator on 2018-10-27 18:11:36
Magamról

Oi mindenkinek! 
Kata vagyok, tizenéves játékos. Egyszer már regisztrálva voltam, de inaktivitás miatt töröltek a felületről. Most újult erővel vágok neki újra, de több a Játékomról részben. Nagyon szeretek zenét hallgatni, olvasni, deszkázni, írni és a barátaimmal lenni. Művészeti iskolába járok, ebból kifolyólag imádok rajzolni és kreatívkodni. Szeretek animézni és sorozatokat nézni. Szívesen barátkozom, ha van kedved, írj és jelölj be bátran:3 A gratulációkat köszönöm, és igyekszem viszonozni.
Játékomról

Lényegesen komolyabb céljaim vannak most a játékban, mint mikor először játszottam. Lófajtától függetlenül minél jobb képességű lovakat szeretnék tenyészteni, amihez segítséget, és/vagy tenyésztőtársat rengeteg szerettetel fogadok. Emellett szeretnék unikornisokat is tenyészteni, szintén fajtától függetlenül. Neki szeretnék fogni a pompás lovak gyűjtéséhez is.
Lovardámról

Szerkesztés alatt
Aktuális

Szerkesztés alatt
Adás-Vétel

Az eladásra várnak~ nevű tenyészfarmomon találhatóak azok a lovak, amelyeket eladásra szeretnék kínálni a jövőben. Ami nem itt van, az értelemszerűen nem eladó. Egészen 4 éves korukig nevelgetem majd őket, és utána kiteszem közvetlen értékesítésre, vagy árverésre, reális áron. Ha esetleg valakit érdekel valamelyik paci, az írjon, és megbeszélünk egy árat, és ha szeretné már 4 éves kora előtt megkaphatja a lovat, lefoglalt értékesítésen. Továbbá szeretnék segíteni a nem rég regisztrált játékosoknak, akár teljesen kitrénírozott lovak, vagy unikornis ügyében. Ez abból állna, hogy megbeszéljük, hogy milyen és melyik lovat, hogy szeretné, és ad rá egy reális (!!) ajánlatot, attól függően, hogy mennyit érne neki a ló, és utána átbeszéljük, hogy lesz-e üzlet.
Elérhetőségeim

Szerkesztés alatt
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: kisKatsa