Tizenhetedik életévemet élő western lovas vagyok, megáldva több gyönyörű paripával a ranchon, aki még szabadidejében akár virtuális úton is hajlandó lovakkal foglalatoskodni. Ha ennél többet akarsz rólam tudni, az vagy nagyon ijesztő, vagy nagyon kedves. Az utóbbi esetben írj egy üzenetet bátran!
Nokotákkal, Arab telivérekkel illetve szamarakkal foglalkozom jelen pillanatban, de ezt a jövőben tovább és tovább bővíteném, szóval ha van tenyésztésre alkalmas, jó GP-s kancád/csikód, itt a lehetőség, hogy megvetesd velem.
Megrendelésre tenyésztek lovakat, aranyalmás, ezüst almás illetve különféle tételes lovakkal FOLYAMATOSAN KERESKEDEM, bármilyen ajánlatot meghallgatok, mindössze annyi a kérésem, hogy a levelezésünk elején köszönj oda. :) 
Menhelyet is tervezek nyitni, bármilyen megunt, már nem kellő lóval sorozz meg, kedves olvasó, nálam mindenképpen jó helyen lesz, megígérem.

A következő tételeket FOLYAMATOSAN keresem:              pack-hera.pngpierre-philosophale.pngpack-nyx.pnglarmes-aphrodite.pngpack-harmonie.pngquitte-double.pngbaton-fertilite.png