Játékom

Valamikor 2012 nyarán indulhattam el a játékban, bár ez a rangidőmet tekintve megtévesztő lehet. Régi fiókomban sok energiát fektettem tenyésztésbe, csapatban is tevékenykedtem rövid ideig. Közben gyűjtöttem az aranyalmás/vad és pompás lovakat, viszont erre akkor még sokkal kevesebb időt szenteltem. Inaktivitás miatt az a fiókom törlésre került, pár év múlva kezdtem újra ezen a néven. Itt már csak a gyűjtésre fókuszálok, illetve trófeaszőrök kitenyésztésére. Néha kedvtelésből angol telivérekkel is foglalkozom, de ennek nem szeretnék komolyabban nekiállni. Arany/ezüstalmások, pecsétes/tökös/medálos lovak foglalkoztatnak leginkább, a pompásokért nem túlzottan rajongok.
Adok-veszek

Gyakran vannak eladó tételeim, ezekért privátban keress meg, ha érdekelne valami. Morpheusz kar, nyx csomag viszont nem sűrűn fordul elő nálam.

Mindig keresek aranyalmát, harmónia csomagot, illetve Axolotl játszótársat.

Szőrzetes lovaim nem eladóak, amik nincsenek kint értékesítésen. Ha megvettem értékesítésen egy lovat, az már az én tulajdonomat képezi, nem feltétlen adnám vissza. Természetesen nem tilos ezzel kapcsolatosan írni, mindenkinek szívesen válaszolok. :) Köszönöm a megértést!  Alkudhatóra kitett lovaimra minden ajánlatot meghallgatok és mindenre válaszolok ezzel kapcsolatosan. 

Folyamatosan veszek arany illetve ezüstalmás lovakat reális áron. Ha van neked eladó, dobj egy üzenetet és megegyezünk az árban! Ha lesz pár szőr, amit kimondottan keresek, azokról ide fogok képet csatolni.
Magamról

A nőnemű felnőtt játékosok táborát erősítem.  Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a biciklizés, sétálás, kirándulás, olvasás, zenehallgatás vagy éppen sorozatozás/filmezés. Néhány a kedvenc sorozataim és filmjeim közül: Prodigal son, TWD, Rick and Morty, Brickleberry, Agymenők, Harry Potter, Gyűrűk Ura/Hobbit,  Barátjelöléseket csak úgy nem szokásom elfogadni, előtte legalább küldj egy üzenetet, miért jelöltél be, szívesen beszélgetek.