Magamról:
(legtöbbje linket is tartalmaz)
Nincs sok mesélni valóm, kinőtem a játéból de időnként felnézek.
Minden meg található rólam itt:@
ironicinnit

Játékomról:
Nem vagyok aktív játékos és nagy valószínűséggel sosem leszek(lásd ADHD-m van, nem tartom észben). Nem igazán hajtok semmi fajta előnyökre; magyarul nem vagyok egy igazán versenyzős típus ami annyit takarna hogy nem gyűjtök trófeákat, barát felkéréseket, gratulációkat vagy egyéb dolgokat amikről nem is tudnék. Egyetlen fontos célkitűzésem van mindvégig e' játékban, miszerint; havonta legalább egyszer fellépni.
Barát kéréseket elfogadok, gratulációkat viszonzom ahogy tudom, üzenetekre válaszolok-valószínűleg iszonyat nagy késésekkel és késő éjszakánként(viszont üzenetet alig ha kedvezményezek, mivel gőzöm sincs hogyan kell beszélegetést indítani :"] )-.
Magában a játékban szívesen segítek bárkinek, viszont aki szíveséget kér legyen szíves udvarias lenni vélem és nem felháborodni hanem tudok valamibe segítséget nyújtani-ugyan is nem vagyok isten hogy bármit megadjak-.

Lovaim/Szamaraim egyike se eladó/cserélhető amelyek nem a Let Me Out tenyésztő farmomon van, vagy árverésen. Amennyibe az árverésen lévőt szeretnéd, kérlek ne pazarold az idődet azzal hogy üzenetet írj, csak egyszerűen licitálj rá.