Üdvözöllek!

Rólam elég annyit tudni, hogy réges rég játszottam évekig a játékkal, elég rutinos játékosnak számítottam, bár nem költöttem milliókat a játékra és ezt a jó szokásomat ezután is megtartom, viszont sikerült annyira elhanyagolni, hogy törlődött a fiókom. Ezért most felnőtt fejjel szeretnék újra a legtöbbet kihozni a játékból.
Még annyit hozzá tennék, hogy 9 éve lovagolok, 4 éve pedig versenyzek is díjugratásban. Tehát nekem is az életem a ló és a lovaglás. Ha bármilyen kérdésed van úgy általában a lovaglással, díjugratással, vagy igazából bármivel ami a lóval kapcsolatos, írj csak bátran.

Én csak a játék miatt vagyok itt, nem barátkozni jöttem, tehát koromat és egyéb személyes adataimat nem vagyok hajlandó senkivel sem megosztani, ha üzenetet írsz kérlek ezt vedd figyelembe!

Ha már itt vagy jó ha tudod, szívesen fogadom a gratulációkat és örömmel fogadom a barátfelkéréseket. 
                                                                              50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png
A játékomról pedig annyit szeretnék írni, hogy a nokoták tenyésztésébe fogtam bele, még elég kezdetleges a dolog. A célom az, hogy minél magasabb képességű lovakat tenyésszek és bokrétás versenyeken tudjak velük helytállni. A legtöbb lovam saját tenyésztésű, de néha szoktam jó áron magasabb GP-jű lovat is venni, hogy felturbozzam a farmomat.
Valamint az angol és fríz unikornisok tenyésztése még a főbb profilom.

Eladó lovaim mindig vannak, de csak azok amiket az értékesítéseken is megtalálsz. Ha érdeklődnél az egyik ilyen ló iránt, minimális alkut meghallgatok.

További szép napot és eredményes játékot!