created by HunHowrse Layout Generator on 2018-08-06 16:55:48

Tenyészetem


Mivel még kezdő vagyok a játékban, ezért szeretném kihozni a legjobbat a lovaimból, és a tenyésztésből. Egyenlőre még nem tudom, hogy milyen fajta is lesz a fő témahordózója a tenyészetemnek, de minél előbb megpróbálom kideríteni.  Mindenesetre, ha megtetszett egy lovam, és szeretnéd megvásárolni, akkor írj nekem egy üzenetet, és megbeszéljük, hogy mi is lesz a folytatása ennek a történetnek. De akkor is nyugodtan írhatsz, ha látsz egy eladó lovat, de az ára nem megfelelő neked, és szeretnél alkudni. Szívesen tárgyalok :) 




Szia Kedves Idegen! 2a1af738d56da555be74920210e2babc.pngÖrülök, hogy betévedtél, és most ezt a bemutatkozó szöveget olvasod! Úgy vélem, a nevem és a korom a játék szempontjából nem fontos, de ha érdekel és szeretnél kapcsolatba lépni velem, akkor nyugodtan írj nekem privát üzenetet. Van néhány fontos tudnivaló, amelyet szeretnék megosztani veled, mielőtt továbbgörgetsz. Először is, ez nem az első profilom, és valószínűleg nem is a második, hiszen a legeslegelsőt sikerült feltörnie valakinek, a másodikat pedig törölték. Ott Ladybady néven voltam bejelentkezve. Másodszor, imádok olvasni, zenét hallgatni, (az egyik kedvenc bandám a One Direction, a Little Mix és a 5 Second Of Summer, de szerintem ez már nem is volt kérdés. A kedvenc mesém (érett vagyok, tudom ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png) az Így neveld a Sárkányod. Az egyik kedvenc filmem a Jurassic World, de nagyon szeretem a Dunkirk-öt és a Deadpool-t is. Imádok olvasni illetve írni. Wattpadon elérhető vagyok @Ladybady néven, (nagyon furcsa nem?) ha szeretnél akkor kukkants be hozzám, ha pedig ismersz akkor nyugodtan írj üzenetet. Ígérem, nagyon kedves is tudok lenni. Néhány napja kezdtem újra a játékot, és rengeteg mindent köszönhetek Dema nevű játékosnak, aki egyben a legjobb barátom is. Ha érdekel a tenyészete és a fantasztikus játéka, nyugodtan less be hozzá is, nem fogod megbánni, a szavamat adom. Köszönöm, hogy végigolvastad ezt a kis szösszenetet, legyen szép napod és sok sikert a további játékodhoz! a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

Néhány idézet a kedvenceimtől 

One Direction: "Hány éjszakán át tart megszámolni a csillagokat? Ennyi időbe telne, hogy helyrehozd a szívem."

Harry Styles:"Ha választanod kell a szíved és az eszed között, mindig menj a szíveddel. Az eszed ismer mindenkit, de csak a szíved ismer téged." 

 Louis Tomlinson: "Mindig légy kedves az emberekhez. Bármilyen rosszak is veled, mutasd meg nekik, hogy te nem vagy olyan, mint ők. "

 Liam Payne: "A legerősebb emberek nem mindig azok, akik nyernek, hanem azok az emberek, akik nem adják fel, amikor vesztenek." 

 Niall Horan: "Ha utánad fütyülnek, ne fordulj meg, hagyd figyelmen kívül! Te egy hölgy vagy, nem egy kutya! " Zayn Malik: "Csak mert nincs herceged, az nem azt jelenti, hogy nem vagy hercegnő." 

 Little Mix: "A szárnyak repülésre valók." 

 Jennifer L. Armentrout; Luxen sorozat (Obszidián): "A legszebb emberek, az igazán, kívül-belül szépek azok, akiknek valójában fogalmuk sincs a hatásukról. (...) Azok, akik közszemlére rakják a szépségüket, elfecsérlik. Az ő hatásuk elmúlik, a kinézetük csak egy kagylóhéj, semmi mást nem rejt, mint árnyakat, és ürességet." 

 Ónix: "A szó a leghatékonyabb eszköz. Egyszerű, ezért sokszor alábecsülik. Pedig képes gyógyítani és rombolni is."

 Assassin's Creed: "Minden ember egy könyv ezernyi oldallal, és minden oldalon rejlik egy kijavíthatatlan igazság." 

5 Second of Summer: "A jó kislányok valójában rossz kislányok, csak még nem kapták el őket." 

"Mi vagyunk az új tönkrement hely királyai és királynői."


A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: 17BLACK