created by HunHowrse Layout Generator on 2018-07-24 21:40:16
Rólam

Hello! ^^ 
Üdv az oldalamon! Én valójában egy régi játékos vagyok és az előzőt feltörték amin úgy 5 évig játszottam, és utána egy "kis" szünetet tartottam mert nagyon megpikkeltem a Howrse-re. Főleg hogy nem adták vissza a 300+ lovas felhasználómat. Amiből a fele kb aranyalmás volt. Mondjuk még emiatt mindig dühös vagyok, mert azért sosem felejtem el a kezdőlovaim, a saját kezűleg versenylóvá edzett pacóim. Ezt a felhasználót már úgy készítettem, hogy zsetont meg semmit nem nagyon akarok venni. v.v A felhasználónevemben elrejtettem az előző kezdőlovam nevét. (Fahéj, csak direkt ly-vel írtam hogy jobb legyen a megkülömböztetés) Ő volt a kedvencem mind közül. Na mindegy~
Most már tényleg rólam: Először is, sokat rajzolok. Nagyon sokat. De tényleg nagyon sokat. Ennek a bemutatónak a hátterét is én rajzoltam, ő az én egyik pauni karakterem, Archer Spirit. Ha valami rajzos kérdésetek van, nyugodtan írjatok, DE! a témának a "rajz" szavacskát írjátok légy szíves. A DeviantArt-on BlackHeartthedragon --> https://www.deviantart.com/blackheartthedragon
Zenék amit általában hallgatni szoktam az rock, de valamikor nightcore rockot, vagy csak random nightcore-kat is hallgatok, mostanában rákaptam néhány anime openingjére, vagy csak random zenéjére ami a részek alatt volt.
Filmekből általában sci-fi, meg fantasy jön be a legjobban, de a nyomozós/orvosos (nem mint a Grace klinika hanem inkább a Dr. House, Dr. Csont féléket) filmeket sem vetem meg. Animét is szoktam nézni, nemrég kezdtem "elanimésedni". Eddig ami a kedvencem volt, az a Hellsing (és a Hellsing Ultimate), a Tokyo Ghoul (3.évadnál járok mert nem találtam sehol, ugyanis nem írtam mögé annyit hogy RE :,D) de a Wolf's Rain sem utolsó (első olyan anime amit én akartam nézni, nem csak a tv-ben ment mint a Dragon Ball, meg a pokémon x3) stb. stb. stb... Nemrég fejeztem be a Neon Genesis Evangeliont, és nagyon megtetszett!
Szeretem a könyveket! Most épp az Eragon 3. részét olvasom(Brisingr), de már a következő könyv is megvan, hogy mit olvassak ^^ Itt is a Fantasy-k vannak előnyben, olvastam már az Interjú a vámpírralt, Leslie L. Lawrence: A Miranda koporsóját, meg egy-néhány Póni Klubbos könyvet (fuhhnememlékszek a nevére annak a "sorozatnak" :,3)


Ilyen bemutatókat is tudok, szóval ebben az ügyben is rám lehet írni, itt is kérlek írjátok a tárgyba azt, hogy "bemutató".


Köszönöm, hogy elolvastátok ^^



Lovaimról

Új "létezésem" során Fjordokat, Tenesse-ket és még tán Akhal pacikat szeretnék majd tenyészteni.
Rendkívül alkuképes vagyok, szóval ha van egy jobb pacid megkereshetsz üzenetben, ha netalántán el szeretnéd adni. Általában cserére is hajlok ha az nekem is megéri.

Egyeb

  FEKETEPIACI dolgok:
Keresek:
      ~Aranyalma
      ~Medúza vére
      ~Bölcsek köve
      ~Poszeidón csomag
      ~Bőségszaru
Minden kapott öregedési pontot nagyon köszönök! 
Ha van ezek közül neked valami és be szeretnéd cserélni valamire, akár megláttál egy tetszetős pacit, csak ír egy üzenetet "feketepiac" tárggyal és megbeszélhetjük. ^^


      ~Pandóra szelence

A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Fahéjpacó
Mostantól kezdetét vette a régi felhasználómon talált szőrzetek visszaszerzése. Mindenkinek aki segítene/segített nagyon köszönöm!!! 
2018. 08. 19. Visszaszereztem az első aranyalmás lovam szőrzetét!(Beyond Time) Ezüst Érc néven megtalálhatod a Kinézetesek tenyésztőfarmon. (Köszönöm a segítséget Lunary <3)
2018. 08. 28. Visszaszereztem Ghost nevű lovam szőrzetét.(Ghostly Four)
2018. 09. 03. Visszaszereztem Foxy nevű lovam szőrzetét.(Fox-phoénix) (Köszönöm a harmit Hrcis! <3)
2018. 09. --. Visszaszreztem Rigó nevű lovam szőrzetét.(Eponyme) (Ezt is köszi Hrcis :P)
2018. 10. 09. Visszaszereztem Pille nevű lovam szőrzetét.(blueberry)
                      Visszaszereztem Hypo nevű lovam szőrzetét.(Hypocondriaque) (Ééés ezeket is köszi Hrcis :D)
2018. 12. 05. Visszaszereztem Natasha nevű lovam szőrzetét.(~ Вольный ветер ~ )
2019. 01. 18. Visszaszereztem (most épp) Melody nevű lovam szőrzetét.(Soñador)

További aranyalmás szőrök amiket vissza szeretnék szerezni:
spendid
Farewell, Vlaterfolg. 
Aloriel Marwari 
Guardian of night 
Alaskan Malamutes
Наи, мой Наи…
Тибурон
The New Samurai
Green
Blue Crystal
Зимерзла
The Wings Of Icarus
Ukkonen
A többi keresés alatt....

További ezüstalmás szőrök amiket vissza szeretnék szerezni:
Malamute Di
Riddle 
Sapphire heart 
A többi keresés alatt....