>Rólam<

Üdvözletem. Egy 24 éves lány játékos vagyok. Korábban már volt szerencsém játszani a Howrsen, de az előző profilom elveszett így egy újat kezdtem :) Szívesen fogadom a barát felkéréseket és a gratulációkat ahogy tudom egyből viszonzom! A levelekre amiket kapok pedig örömmel válaszolok, viszont szeretném ha mindenki tiszteletben tartaná a másik kérését, tehát ha visszautasítottam egy kérésed ekkor ne zaklass többet vele, köszönöm! 
Ha nem a lovaimat ápolom itt akkor a szabadidőmben animéket nézek, olvasok vagy történeteket írok! :)
Bár lovam soha sem volt mindig számos állatunk volt itthon. Jelenleg egy macska egy kutya és 3 hullámos papagáj boldog gazdia vagyok! :)




>Tenyészetem<

Jelenleg a Nokoták és a Gondör Unik tenyésztésével foglalkozom, egyenlőre csak hobbi szinten. Gyűjtögető fázisban vagyok de ha lesz rá elég kapacitásom szeretnék egy kicsit rátaposni a gázra. :D 
Ha csak nem teszek ki egy lovat az eladási listára az nem eladó! Ez ugyan úgy vonatkozik az aranyalmás és már különleges szőrzettel rendelkező lovaimra is!

>Elképzelés<

Most hogy újrakezdtem a játékot szeretnék sokkal jobban is teljesíteni benne! Célom az mellett, hogy minél több aranyalmás szőrzetet beszerezzek a pompás lovak gyűjtése is lett! :) Korábban ugyan is soha nem sikerült eventen pompást szereznem, most azonban úgy érzem jó úton haladok! :)