FONTOS: Egyik lovam sem eladó, hacsak nincs kitéve. Kérlek ne gyertek árajánlatokkal, mert sem az almás sem a pompás lovaimtól nem szeretnék megválni. Köszönöm a megértést! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magamról csak annyit, hogy nagyon szeretem a lovakat, kiskorom óta bolondulok értük, bár nekem sosem lehetett sajátom. Időszakonként régebben megfordultam ezen az oldalon, aztán el-elmaradoztam és a regisztrációim törlésre kerültek, de ez nem állított meg abban, hogy ismét felbukkanjak. Nincs különösebb célom a játékkal, csak élvezem a segítőkész légkört és a kedves embereket, akikkel eddig megismerkedtem.
Egyetlen szenvedélyem a lovak mellett, azok a madarak. Szabadidőmben és egyetemen madarakkal foglalkozok. Emellett van egy mentett nimfám, meg annak a kópé nimfapasija, hogy még véletlenül se maradjanak ki a magánéletemből (se) a tollas jószágok. A witcher játékok/könyvek külön szerelmem, végeláthatatlan beszélgetéseket tudok folytatni róluk, ha emberemre találok. Ez vonatkozik a Harry Potter világra is és az AC játékokra is.
Mindig is el voltam veszve a mitológiák, főleg a germán és a kelta világában, nagyon közel áll hozzám mindkettő. Továbbá megszállott "hobbirégész" vagyok, nagyon érdekesnek találom a régi világot, így mindig jó érzéssel tölt el, ha egy új régészeti/történelmi könyvet találok "prehistory" témában, vagy igazából bármit egészen az 1200-as évekig, amely eddig ismeretlen darabkákat tár fel a "öreg" történelemből.

Szeretem még a sorozatokat, különösebben a történelmi alapú, kosztümösöket és a természetfölötti témájúakat. Elég sokat nézek egyszerre/sokat láttam már, szóval ha bármiféle ajánlót keresel, jó emberre találtál.

Ha bármi más kérdésetek lenne, szívesen fogadom. a7bb0d20f957c76aa37af76eaa5f35b4.png

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

original.gif