Sürgősen ló bluppolót keresek, részletek üziben!

Lovaim közül a Trófea tenyésztőfarmon kívül, minden lovam iránt lehet érdeklődni reális árakon!

created by HunHowrse Layout Generator on 2018-08-05 22:02:3
2018. 08. 22.:  4. lettem a népszerűség listán.      2018. 07. 1.: Megszereztem az első pompás lovamat, Litent.                                Legkedvesebb játékosok, akiknek feltétlenül gratulálj: straszer, Rosco
 Rólam: Dorothea vagyok, imádom a lovakat, kedvenc lófajtám a fríz. 3 éves korom óta rendszeresen lovagolok, ügyességi versenyeken veszek részt. Nagy álmom a díjugratás versenyszinten való elsajátítása. Mindig is szerettem volna saját lovat, kis korom óta célom, hogy egyszer lesz egy tanyám, hogy minden nap lovakkal foglalkozhassak. Metál, illetve rock rajongó vagyok, nem kérdés, hogy a kedvenc színem a fekete. Kedvenc zenei irányzataim a hard rock és a heavy metal. Kedvenc együtteseim közé tartozik a Linkin Park, Skillet, Bring Me The Horizon, AWS, Black Veil Brides, Iron Maiden és a Nirvana. A lovaglás, illetve a szinte állandó zenehallgatás mellett főbb hobbijaim közé tartozik a portré rajzolás, a biciklizés, illetve az edzés (crossfit, futás). Mind ezek mellett, van egy Jack Russel Terrier kiskutyám, akit Bernátnak hívnak.   Barátjelölések: Nyugodtan bejelölhet bárki, csak kérlek 1-2 sort írj magadról, nem kell személyes információkat megosztani, de azért jó lenne tudni, hogy felnőtt vagy tini, illetve, hogy fiú vagy lány játékossal beszélgetek. Bármilyen témában írhatsz, ha a bemutatkozásom alapján észrevettél hasonlóságokat az érdeklődési köreinkben, például ha rocker vagy, feltétlenül írj, örömmel fogadom. Minden levelet elolvasok, válaszolok is, tehetsz ajánlatokat, vagy hívhatsz versenyre, de NEM ígérem, hogy el is fogadom az ajánlatot, vagy nevezek egy adott versenyre, de ettől függetlenül válaszolni fogok. Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, írj nyugodtan, megpróbálok legjobb tudásom szerint segíteni. Ha üzenetet írsz, csak annyit kérek, hogy mellőzd a trágár beszédet, köszönj és az üzenet címe kapcsolódjon a témához, amiről írsz (így hamarabb fogom elolvasni az üzenetedet). Köszönöm!    Játékomról: Emellett szeretném minden fajtából összegyűjteni az összes szőrzetet és egy unikornis tenyészetet is szándékomban áll létrehozni. Egyenlőre nem tervem megszerezni minél több pompás, illetve különleges lovat, majd egyszer annak is eljön az ideje. :)
                                                       
Keresek:

Aranyalma:
aranyalma
Bőségszaru:
bőségszaru
Termékenységi varázspálca:
termékenységi varázspálca
Eladó tételeim:

Philotesz simogatása (2):
philotesz simogatása
Héliosz sugara (9):
héliosz sugara
Az 5. elem (2):
az 5. elem
Bónuszcsomag (4):
bónuszcsomag
Pandóra szelencéje (4):
pandóra szelencéje
Plutosz pergamenje (2):
plutosz pergamenje
Krőzus vagyona (2):
krőzus vagyona
Poszeidón csomag (1):
poszeidón csomag
Ha nem tudod hogyan csinosítsd ki profiloldaladat, de szeretnél egy szép bemutatót, avatar, esetleg kurzort vagy logót, akkor ne habozz! Nézz körül az oldalon, töltődj fel ötletekkel, ébreszd fel magadban az alkotási vágyat, tervezz, mondd el és én megvalósítom a számodra megfelelő profilt. :)               Szolgáltatások az oldalon: Fontos, hogy egy szép, látványos bemutató szolgáljon a látogatók számára, így az oldalra írt tartalmat is szívesebben elolvassa az ember. Nézd meg a készeket, vagy saját elképzelésed alapján rendelj egyet, privát üzenetben.
Lényeges lehet egy avatar is, mivel a látogatók számára az első szembetűnő dolog az nem más, mint a profilkép. Ha sikerül olyan profilképet választanod ami elnyeri a közvélemény tetszését, akkor máris vidámabb hangulatúvá és érdekesebbé varázsolhatod a profiloldaladat.
Apróságokkal is fel lehet dobni egy bemutatót, de fontos, hogy ne essünk túlzásokba a díszítő elemekkel sem. Ugyanakkor mutatós lehet egy-egy szolid, vagy valamilyen aranyos kisállatot ábrázoló kurzor is.
Az oldal a fent említett szempontok megvalósításáért szolgál segítségül!

Weboldalamon bolyongva  ötleteket meríthettek, kedvetekre válogathattok bemutatók, avatarok és kurzotok széles választékából, valamint saját elképzeléseitek szerint rendelhettek bemutatókat és egyéb kiegészítőket, akár logót is.  Weboldalamat megtalálod ide kattintva!

rock_stamp_by_pfv0_stamp.pngi_m_a_metalhead_stamp_by_lapin_the_scientist-d8391ks.gifgd_by_kagewa-d7kcagh.png_stamp_skillet_by_blackmoongirl.gif3__days_grace_stamp_by_freeze_ice_fox-d6bpqfu.pngbring_me_the_horizon_stamp_by_kagewa-d7aelmw.png047b6902876940391c34bb880c2e933f-d6gy4k7.gifac_dc_animated_stamp_9_by_da__stamps-d38vidy.gifmarilyn_manson_stamp_by_happystamp.gifset_the_world_on_fire_stamp_by_sammiesparxx-d4a9ff9.gifstamp_andy_biersack_by_bickslowft-d7ycr9i.gif

Versenyt hirdetek!

Egy rettegett lótolvaj ellopta a legsikeresebb versenylovat. A feladat, hogy kövesd a rablót, hogy megmenthesd a paripát. Akkor nyersz, ha az út 100%-át teljesíted.

Fontos: Ahhoz, hogy 1. lehess a versenyen, neked kell leghamarabb elkapnod a tolvajt, amit úgy tehetsz meg, hogy különböző feladatok teljesítésével feltartóztatod, megtéveszted, vagy pedig lovadon száguldva időben eljutsz a rabló rejtekhelyére.

A leggyorsabb megmentő jutalma: 1 db 5. elem, 1 unikornis és 1 db Bónuszcsomag

2. helyezett nyereménye: 1 db 5. elemes ló, 1 db Bónuszcsomag

3. leggyorsabb játékos ajándéka: 1 db 5. elemes ló + kis meglepi

Az út első 10%-a: A tolvaj nagyon szeret újabb lovak után leskelődni, ezért most itt az alkalom, hogy megtéveszd őt! Ahhoz, hogy feltartóztathasd egy kis ideig, az egyik lovadra szavazatokat kell gyűjtened, hogy felkeltsd a tolvaj figyelmét. (Szépségverseny) Akkor mehetsz tovább, ha összegyűjtesz 10%-nak megfelelő szavazatot: 1%=3 szavazat (Kérd meg ismerőseidet/barátaidat, hogy szavazzanak lovadra, ezt mindenki egy gratuláció+privát üzenet formájában teheti meg.)

20% elérése:  A falu központjából kiérve elvesztetted, hogy a tolvaj merre vitte szegény versenylovat. Bukkanj a nyomára, hogy folytathasd a keresést! (Ahhoz, hogy megtaláld merre ment a rabló, meg kell keresned 5 nyomot. A nyomokat a bemutatómban, lovardám oldalán, vagy pedig lovaim nevében/tenyésztőfarmom nevében találhatod meg)

Az út fele, avagy az 50%: Ahhoz, hogy utolérhesd a tolvajt, szükséged van egy nagyon gyors pacira. (Küldök egy lovat, azt kell +100-ra BLUPP-olnod, majd visszaküldened nekem a verseny végén) (Figyelem: Ha megnyered a versenyt, de a bluppolt pacit nem küldöd vissza, a nyereményedet a következő helyezett kapja meg!)

60% elérése: Az út felét már magad mögött tudhatod, ám a lovad már kezd fáradni, ezért szükséged lesz egy gyors elterelésre. (Írj egy történetet/mesét/verset, hogy elterelhesd és ezáltal lelassíthasd a tolvajt, amíg utol nem éred.

A 90% (már közel a cél): Elérkeztél a rabló rejtekhelyére, ám ahhoz, hogy kiszabadíthasd a versenylovat, ki kell váltanod őt valahogyan, a tolvajtól. A rabló úgy döntött 30 pontért cserébe neked adja a lovat. (Ahhoz, hogy meglegyen a 30 pontod, Különböző lovakkal/ajándékkal/tétellel kiválthatod a lovat. Minden ló/tétel különböző mennyiségű pontot ér. Írd le üzenetben, hogy mivel váltanád ki a versenylovat, én pedig leírom, hogy hány pontot kapsz érte.)

100%, itt a cél: A tolvaj végül neked adta a lovat, kárpótlásul készíts neki egy kis ajándékot, majd térj haza nyereményeddel! (Ebben a feladatban használd kreativitásod, rajzolj, szerkessz képet, vágj videót, írj verset, vagy bármit amit szeretnél!)

A verseny 10 nevezőtől indul, üzenetben tudsz jelentkezni. (A nevezés ingyenes!) Ha gyorsabban szeretnél haladni, lehetőséged van százalékokat venni, ennek a részleteit üzenetben megkérdezheted.

Nevezők:  

Sóki Petronella

almaspite