9Kcf1LB.jpg
Egy húsz éves, nőnemű játékos volnék, aki imádja az animéket és a horrorjátékokat.

Nem tudom, mikor és miképp találtál ide, de ha már itt jársz, mesélek egy kicsit magamról. 
Nem azért kezdtem el a játékot, mert lovagolnék, saját lovam volna, vagy mert annyira imádnám ezeket az állatokat. Szimplán az unalom, az erős gyűjtögető vágyam és az oldal szépen megalkotott kinézete miatt döntöttem úgy, hogy nekem most játszanom kell. Félreértés ne essék, nem utálom ezeket a patás szépségeket, de én inkább ragadozó párti vagyok és jobban vonzanak a rókák, medvék.

A játékon kívül egy átlag ember vagyok, aki grafikusnak tanul, de nem áll messze tőle az írás sem. Szabadidőmben imádok rajzolni és olvasni, de könnyen lekötnek egyes játékok végigjátszásai a youtube-on. 

Kedvenc témáim: legendás lények és az animék.
Nincs az az általam ismert anime, amihez nem készítettem volna legalább egy OC-t. (saját karaktert) Kedvenceim közé tartozik a Boku no Hero Academia, a Gintama, Mahoutsukai no Yome, Kamisama Hajimemashita és a Hetalia. Csak hogy egy párat említsek.
Mindig választok magamnak minimum egy kedvencet és mint hűséges eb, nem vagyok hajlandó lemondani róla.

Tenyészetem:
Knabstrupper cirkuszi köröző lovakkal kezdtem, de azóta belefogtam arab telivérek tenyésztésébe is.

Célom:
100 BLUP-os és minél magasabb csillag számmal rendelkező lovak tenyésztése. Emellett az aranyalmás szőrzeteket is gyűjtöm. 
Nemrégiben az unikornisok tenyésztésébe is belekezdtem, de eddig nem igazán volt szerencsém. 

Ha rám írsz:
Nem foglak megenni. :) Nyugodtan megdobhatsz egy üzenettel, akár mert elolvastad a bemutatóm, akár egy lovam érdekel , de ha lehet, kerüljük az olyan jellegű leveleket, hogy:
"Ne licitálj a lóra, köszi, szia,, "Add már nekem a lovad,,
meg az egyéb ilyen jellegű dolgokat. Ezekért harapok. :)
(A "Stars in my heart,, és "Shining stars,, nevezetű tenyésztőfarmomon lévő lovaim és az ÖSSZES unikornisom, ami nincs kint eladáson, NEM ELADÓ!)
Nem mondom, hogy nem szúrom ki a helyesírási hibákat, de tulajdonképpen nem jelenti a világvégét. Amíg el tudom olvasni és értelmezni tudom a kapott levelet, nem érdekel. :)


Ha gratulálsz, a gratuláció visszamegy. :)

Keresem az alábbi kétoldalas medállal rendelkező lovat:

normal.png
 
normal.png
600.000 equust tudok érte ajánlani. Ha rendelkezel egy példánnyal és eladnád, privátban megbeszélhetjük. ^w^


*Az adatlap tervezés alatt*