created by HunHowrse Layout Generator on 2018-07-22 18:45:19MmM


Magamról!

Tudni illik rólam, hogy 2013 körnéykén jelen voltam ezen az oldalon. Fiatal fénykoromat jártam, amikor még naív voltam és hagytam, hogy a több éves munkám elvegyék. El hittem, hogy az illető a legjobb barátom, majd egy napon játék nélkül maradtam."Részletek nem lényegesek" 
Így 2018-ban szerettem volna vissza térni. Az időm is ki adja, illetve a kezembe került az új elektronikau eszközöm, amely csak az enyém. Jelenleg a 20.-ik életévemben vagyok..Magyar vagyok, de viszont nem Magyarországon élek.
Szeretnék különböző kapcsolatokat kialakítani veletek és a legjobbak közé kerülni.

Tenyészetemről

Régebben legfőképpen fríz és aranyalmás lovak érdekeltek, de a lovaim között több más fajta is szerepelt. Annó fogalmam se volt arról, hogy mennyit ér egy aranyalmás, ki tréningeztetett, esetleg unikornis és így tovább. Most hogy vissza tértem észre vettem, hogy mindennek sokkal nagyobb lett az értéke: pl: aranyalmás 90 000 equus volt, most pedig ennek háromszorosa, vagy akár négyszerese. 
Mostantól számomra is változik minden. Szeretnék megfelelő árakkal kínálni lovakat, megfelelő képeséggel.  
Nem tűzök ki mindenféle külön tenyészetet. Olyan ló lesz a kezem alatt ami éppen bele esik.

Lovardámról!

https://www.howrse.hu/centre/fiche?id=159958
Megnyitottam a Bucika lovasfarmot, amely westen lovaglásra épül. Miért is választottam ezt?- A hagyományok vezettek erre. Nincs meghatározott képesség a versenyekre, a panzióztatásra, illetve a panziózás sem kerül a hű de drága lovardák közé. Igyekszem a bokszokat a legjobbakra váltani, illetve mindegyikbe itatóvájút és zuhanyt nyújtani. Esetleg, ha úgy gondolod a lovad bele illik ebbe a kis közösségbe akkor jelentkezz és foglalhatsz le helyet, jó áron.

Eladás - Vásárlás

Szeretnék tőletek mindenféle lovat vásárolni.Első sorban amelyek nincsennek nekem a trófeákhoz..Azokat üzenetben rendezhetjük ha van olyan amelyet fel kínálnál.Másodrészben keresek:
- aranyalmás
- ezüstalmás
- 5 elem
- unikornis
- pegazus
- sima ló
stb
Ha úgy gondolod alkalmas vagy üzletelni velem megfelelő árakkal,akkor sok szeretettel várlak.
Eladás terén szeretnék minnél több csikót nyújtani, így ha gondolod fedeztetéseknek is állok elébe, valamint ha érdekel valamilyen lovam szólj és lehet eladóvá válik.
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Rebi55