Rólam

Én is a felnőttek táborát erősítem ebben a játékban, kisebb-nagyobb kihagyásokkal voltam jelen itt. Úgy érzem, hogy most jutottam arra szintre fejbe, ahol megértem végre a lényegét annyira a játéknak, hogy ne legyen unalmas számomra a játékmenet. Így hát folytatom amit régen elkezdtem, gyűjtögetek, ahogy sokan mások.

Barátfelkéréseket szívesen fogadom, főleg ha némelyik eventnél kölcsönösen segítjük is egymást, viszont arra kérlek, hogyha már küldesz nekem egy barátfelkérést, akkor írj egy pár soros levelet, amibe megindoklod a jelölést.:) 





Tenyészetem

Tagfelvételt tartunk az arab csapatba!
Amikor visszatértem a játékhoz, nemsokkal rá megalapítottam a saját csapatomat, hogy az egyik játékbeli "álmomat" teljesítsem ami a TOP1-es Arabok teszik ki, mint Genetikai Potenciálba, mint Gyorsaságban és lehessek büszke a munkám gyümölcsére, Hordó Nagydíjakat is nyerni és végre plusz egy valamit rakhassak ki a profiloldalamra. :D Jelenleg elég szépen haladunk efelé a cél felé, már 16600+ GP felett tartunk. Innen is minden hálám üldözni fogja Kismacska101-et aki lehetővé tette ezt nekem. Innen is hatalmas ölelés és köszönet! 
Emellett még Pompás lovakat és a színeket is gyűjtöm. 





Eladásaim / Feketepiaci tételek

Jelenleg azok eladóak, amik kint vannak nálam eladáson, amit ha lejjebb görgetsz az oldalon, bal alsó sarokba találod. Amikből lehet alkudni, vagy beszélni az áráról, annak úgyis ott van, hogy Alkudható. Máskülönben a csapatlovak árából nem engedek és kérlek ennek tudatába, ne írj ezért levelet. Viszont, ha esetleg valamit meglát szemed nálam és megtetszik, kérlek tárgyba írd le a ló nevét és azt, hogy szeretnéd megvenni, úgyis megbeszélem veled a további dolgokat róla. :)

Feketepiaci tételeket is keresek egyfolytába amik a következők lennének: Morpheusz karja, Zeusz villáma, Kronosz időmérője, Aphrodité könnyei. Ha esetleg lapul nálad és szívesen eladnád, kérlek dobj nekem egy üzenetet!