RÓLAM
Visszatérő játékkos vagyok, a tizenéves lányok táborát erősítem. A pixel-pacizás mellett játszok/ttam az Until Dawn-al, Detroit: Become Human-nel, LIS és ahhoz hasonló story-based játékokkal, de  LOU 1-2 is ott van a kedvenceim között. 
Emellett sorozat függő vagyok, sok mindent láttam, illetve jelenleg is nézek. Abszolút kedvenceim a Grey's Anatomy (A Grace Klinika), és az örök életű "FRIENDS" (Jóbarátok). A sit-com-ok jó részét (himym, tgp, bbt, brooklyn 99) is végig néztem és szerettem, de a teljesség igénye nélkül tetszett a Blindspot, The 100, Designated Surivor PLL, Living with yourself, Lucifer, Supernatural (még nem fejeztem be) és a You is. Ezekről és bármi másról bármikor, bármeddig elbeszélgetek bárkivel, szóval ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan, még nem haraptam le senkinek a fejét.
JÁTÉKOMRÓL

-random barátfelkéréseket nem fogadok el. Legalább annyit írj (egy normálisan megfogalmazott levélben), hogy ki vagy és miért jelöltél be.
-főleg tinker pónik tenyésztésével foglalkozom, a szerver top 1 Gypsy Vanner csapatában. Hobbiból, leginkább a saját magam szórakoztatására, percheron unikornisokat és marwarikat tenyésztek és az uni csapatokban tevékenykedek.
-ami a céljaimat illeti, leginkább az unikornis és szárnyas uni fajtákat szeretném összegyűjteni, és idővel minél több fajtából szeretném az összes szőrzetet birtokolni. Illetve gyűjtöm a zsetit adó és hasznos tételt hozó pompásokat, de 1-2 "egyéb" pompás is elférne még a gyűjteményemben. Emellett pár szebb kimérát, és vadlovat szeretnék még.
-gyűjtöm a játszótársas lovakat és az arany -és ezüstalmás szőröket, de nem ipari mennyiségben, csak ami megtetszik.
-itt szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni minden kedves barátomnak, csapattársamnak a segítségüket, és a támogatásukat az elmúlt években.
Special thanks to: alizka19, Rodeo Rach, VIKKANCS2003, Tsukki, Élodie
lil'kinkylizard-nak pedig a bemutatómat, imádom