A nevem Zsófi. Egy tizenéves állatbarát lány vagyok. Kedvenc állataim a kutyák, a macskák és a lovak (természetesen). A lovardában, ahova FRéka barátnőmmel járok, megtaláltam a nekem való lovat: Tequilát. Vele élmény az együttműködés. Hobbijaim az olvasás, a zenélés, a röplabdázás és a lovaglás. Barátkozó típus vagyok, mindig jöhet egy kis tanulás, egy levelezés, egy kis új. Az eddigi barátaim (a játékban) nagyon szorosan kötődnek hozzám, és sokkal tartozom nekik. 
Az adok-veszeket szeretném, ha nem a játéktól eltitkoltan végeznénk, de ha te még is úgy szeretnéd, és van rá indokod, akkor én benne vagyok, egy feltétellel: ha TE adod először a terméket. Sajnálom, ez nálam csak így működik. Kivételek persze vannak, de nem sokan. Ne kérdezd meg tőlem, hogy te kivétel vagy-e, mert ez szituáció és persze emberfüggő. 

Tenyészetemet Nokotákkal kezdtem, Ehhez tartom is magam. Ma már tenyésztek Nokotákat, Angol telivérket és amiket veszek (akkor a GP-re figyelek és nem a fajtájára a lónak), van egy Gipsy Vanner lovam is, ezt nyertem. Egy pompásom van még csak, de törekszem egyre nőni magamhoz képest. Lovardákból csak egyet kezelek, amit majdnem mindeki tesz, de ezzel nem foglalkozom különösebben. Ajánlani viszont tudom a Connemara Birodalmat, mert nekem régi álmom volt, hogy annak a csapatnak tagja legyek. Hogy bekerülhettem, köszönöm Lovas*-nak és FRékának. :)

Barátfelkréseket elfogadok, ha elmondod,        miért jelöltél be és egy-két szót magadról. gratulációkat viszonzom. Segítek is boldogan, akinek és ahol csak tudok. 
100.gratulálóm PACIT kap!