Helló! :) Először is, köszöntök mindenkit az oldalamon! Az emberek változnak! Én is mily meglepő! :D Változnak az érdeklődési köreim és a körülöttem lévő dolgok. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ideje volt megváltoztatni a bemutatkozásomat és egy kicsit összeszedettebbnek mutatkozni, bár nem tudom, hogy mennyire fog sikerülni. Magamról annyit, hogy rengeteget olvasok, a zene megszállottja vagyok, MARVEL és DC fanok közé tartozom (Bocsánat azoktól, akiknek egyszerűbb dönteni), imádok játékokkal játszani, és ha időm engedi az animék nézésével és idegen nyelvek tanulásával ütöm el az időt, ha nem olvasással :D. Játékomról csak annyit, hogy régebben voltam, de csak a regisztrációk számát növeltem most már ez megváltozott, még ha a suli nem is annyira enged :) Ha szeretnél, gratulálj, mindenki szereti, hogyha pozitív visszajelzést kap. Próbálom viszonozni is ;) Végszóra annyi, hogy mosolyogj! :D



 Shagya Arabian fajtákkal kezdtem, de engem jobban vonzottak a trófeák, így játékom célja inkább ez lett, mint a tenyésztés. De azért próbálkozom talán egy kis gyakorlással menni fog. :)



A tételcserén szoktam értékes cuccokat cserélgetni. Igazából ennyi. Inkább bölcsek kövét keresek, ha bárkit érdekel ;) Lovakat elszoktam adni, de ami nincs eladásra ítélve arról ne kérdezzetek kérlek, megértéseteket köszönöm. Mással kapcsolatban természetesen kereshettek :)  
Lovardámról, hogy fejlesztés alatt, amit el is magyarázok az oldalán. :)