Sziasztok! Magamról nem sokat szertnék írni, szerintem ez a játékom szempontjából nem túl fontos. Lucának hívnak, gimnáziumba járok és imádok olvasni. Mindenféle könyvet szívesen a kezembe veszek, de leginkább a fantasyk a kedvenceim. Kicsi korom óta imádom az állatokat, legfőképp a lovakat és a nagymacskákat.

És akkor most térjünk rá a játékomra. Elsősorban Shetlandi pónikat tenyésztek, célom a minél magasabb genetikai potenciál elérése, és minél jobb képességű csikók születése. Ezek mellett szeretnék minél eredményesebben szerepelni a versenyeken is. A Sheti ménjeim fedeztetési ajánlatat folyamatosan megtaláljátok 500-3500 Equus között a nyilvános fedeztetés oldalán. Kérésre bármikor foglalok le bármelyik lovammal "privát" fedeztetést. Ezek mellett a sheti unikornisokat is gyűjtöm, tenyésztem. Természetesen a pompás lovakból is minél többet szeretnék a tulajdonomban tudni.
Lovardám a Luca Szépsége, ahol szívesen várok bármilyen fajtájú, nemű és képességű lovat. A lovardám a panziós lovak számára biztosít takarmányt, zabot, sárgarépát, valamint takarmánykeveréket. Privát üzenetekt szívesen fogadok a boxfoglalással kapcsolatban.





300. gratuzóm nyer! (ha te voltál az írjál)
Folyamatosan keresek magas GP-vel és képességel rendelkező Sheti csikókat! A tételek közül bármikor veszek:
Bőségszarut
A titánok kihívását
Aranygyapjút
Aphrodité könnyét
Héra csomagot
Az 5. elemet
Aranyalmát
Lovaim folyamatosan vannak kint értékesítésen Equusért vagy zsetonért, mindegyiknek alkudható az ára, úgyhogy írjatok bátran! Ha bármelyik másik lovam is megtetszik írjatok egy üzenetet, tegyetek bátran egy árajánlatot és beszélhetünk róla! Az aranyalmás lovak, az unikornisok és a jelenleg legjobb lovaim nem eladóak.
Eladó tételeim:
Bölcsek köve(2 db)
Philotesz simogatása(4 db)
Termékenységi varázspálca(1 db)
Artemisz nyila(2 db)
Héliosz sugara(4 db)
Apolló lantja(4 db)
Hüpnosz takarója(3 db)
Pandóra szelencéje(2 db)
Plutosz pergamenje(2 db)
Medúza vére(5 db)
Fekete orchidea(4 db)
Krőzus vagyona(1 db)
Ezeket a tételeket zsetonért vagy Equusért adom, írj bátran privátban, szerintem meg fogunk tudni egyezni.





Viszonylag tapasztalt játékos vagyok, régebben sikerült átvernie egy pár csalónak, de mostmár kérlek az ilyen emberek kíméljenek. Ha üzenetet írsz, kérlek azt kultúrált formában tedd meg, és lehetőleg figyelj a helyesírásra. Szívesen ismerkedek bárkivel, a barátjelöléseket elfogadom, csak elötte legalább pár szót beszéljünk üzenetben.
Szívesen barátkozom más emberekkel, szeretek csak úgy különböző dolgokról beszélgetni. Ha esetleg a játékkal kapcsolatban lenne kérdésed, akkor is írj bátran, amiben tudok segítek.:)