created by HunHowrse Layout Generator on 2013-11-17 09:33:17Rajta legyen a neved
Szia :3

Őszintén, fogalmam sincs, hogy mit is írhatnék ide, de szerettem volna egy igényesen készített bemutatót létrehozni, így hát íme.
Egy tizenéves, tini lány vagyok, aki szívesen barátkozik bárkivel. 
Magamról ^^

Nem szívesen beszélek arról, hogy milyen vagyok, de hát erre is sorra került. A nevem Réka, imádok játszani (leginkább a szabadidőmet ezzel töltöm, vagyis League of Legends-el). Szóval, ha bárkinek van kedve, akár erről is beszélgethetünk.
Emelett nagy K-Pop fan lettem mostanában, több kedvenc bandával és taggal. Erről is nagyon szívesen beszélgetek veled, ha esetlegesen hasonló az érdeklődési köröd, mint nekem.
A barátjelöléseket elfogadom, ha pedig rám írsz, akkor válaszolok, bár nem mondom, hogy azonnal, hiszen én sem vagyok mindig elérhető.
Lovak és személyiségem

        
Lovagolni még évekkel ezelőtt kezdtem el, azóta is nagyon kitartóan folytatom. Bár, még saját lovam nincsen, de remélem egyszer majd ez az álmom is teljesül. Szeretek küzdeni azokért a dolgaimért, amik számomra fontosak. Leginkább az álmaimért, családomért és a barátaimért. Érdekes, eléggé makacs, néhányszor durva személyiséggel rendelkezek, de megértő tudok lenni mindennel kapcsolatban. Jó... azért nem egészen mindennel, de figyelem más nézőpontjait is. 
Játékomról

Nem igazán vagyok az a fajta, aki annyira komolyan venné az ilyen stílusú játékokat. Leginkább gyűjtögető típus vagyok, aki szereti a különleges lovakat, szóval ha van valami ajánlatod ezzel kapcsolatban, akkor szívesen meghallgatom, bár nem mondom, hogy biztosan megveszem, hiszen zsetonok hiányában nem igazán tudok lovakat sem venni.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis bemutatót :3 

A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült - by Falabella1214