ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Magamról
Nemrégiben tértem vissza nagy kihagyásom után, hiszen a tanulás szinte minden szabadidős tevékenységem rovására ment, így a howra is. Jelenleg próbálok aktív lenni, viszont ez nem a nap 24 óráját jelenti. Na de akkor, ki is vagyok én?:D Nőnemű játékos volnék, bár ezt nem volt nehéz kitalálni a felhasználónevemből. Ezen profilommal 2017 óta játszom, viszont előtte is volt egy ami sajnos kihasználatlanság miatt törlésre került. Magamat egy igen érdekes egyéniségnek mondanám, zeneileg szinte bármit elhallgatok, viszont a rock uralja a szívem^^ Kedvenc bandám a Skillet a Greenday és a Citizen Soldier. Kiskorom óta rajongok a Harry Potter varázsvilágáért, meg sem tudom számolni, hányszor néztem végig a filmeket.. Nagyon szeretek videókat gyártani illetve szerkeszteni, kisebb koromban egy youtube csatornát is üzemeltettem. Való életben is természetesen a lovak szerelmese vagyok. Saját lóra egyenlőre nincs lehetőségem, viszont rendszeresen lovagolok

Tenyészetem/Versenyzésem
Jelenleg első sorban Miszaki unikornisokkal foglalkozom, kis csapatunk célja a minél magasabb GP és egyszer elérni azt is, hogy a fajta képes legyen bokrétázni. Ezek mellett arany és ezüstalmás pacikat is gyűjtök, igaz már nem úgy mint régebben, de ha megtetszik 1-1 darab, megvásárlom, és az esetek nagyrészében nálam is marad
 Csapatunk fedeztetést és ivaros lovakat NEM ad ki, amennyiben ilyen üzenetet írsz számomra, az automatikusan törlésre kerül.
Ha véletlen a lovadra neveztem ne haragudj, sokszor használom az autómata versenyzési funkciót VIP tagságomnak köszönhetően.

Hogyan is tájékozódj tenyésztőfarmjaimon?
Mivel ezek nevei legfőképpen angolul vannak, vagy számomra belsőséges jelentéssel bírnak, írok egy kis útmutatót, hogyha esetleg megtetszene valamelyik pacim;)

1. Los Demonios
Ezen tenyészfarm a csapatpacik számára van fenntartva, így természetesen a kancák és az ivaros lovak NEM eladóak. Külön fülecskében szerepel egy "eladó" felirat, ha esetleg szeretnél válogatni a szerver legjobb Spanyol tiszta-vérűi közül, ott megtalálod herélteinket, melyek baráti áron elvihetők.

2. Gang of robbers
Igaz kihagyásom miatt itt már nem vagyok aktív tenyésztő, ezen lovak sem tartoznak az eladó kategóriába

3. Misty memories
Itt vannak (legtöbb) a saját tenyésztésű lovaim. Ezekből rengeteg eladó. Fajta illetve genetika szerint vannak besorolva.

4. Divine Splendors
Pompás pacijaim tenyésztőfarmja

5. Little Treasures
Az itt szereplő lovak az aranyalmások, ezüstalmások, unikornisok, illetve a cremellok

6. One in a million
Ezek azon lovaim, melyekhez boldog emlékek kapcsolódnak, vagy valamiért fontosak számomra, akkor is, ha mások számára "értéktelenek" Ők nem eladók:)

A leírtak alapján, ha megtetszik bármelyik lovam, keress meg bátran privát üzenetben, és megbeszéljük a részleteket

Szép napot, és eredményes tenyésztést!
Bea
tonks-nymphadora.gif


"You're irreplaceable, there's no one else

that can write your story"