Szia!

Azzal kezdeném, hogy amennyiben írsz nekem egy levelet (vagy bárki másnak) annak illik egy NORMÁLIS témát adni. Ha olyan levelet kapok aminek a témája pl. szia, ?? vagy bármi hasonló, nem fogom elolvasni. Ha az üzeneted támadó jellegű pl: "Hé a gebéd elvitte a versenyem", "Miért nem tudtál várni" "Köszi, hogy elloptad a versenyem"  vagy hasonló akkor nem válaszolok rá. Lehet normálisan emberi módon is beszélni a másikkal akkor is, ha régebbi vagy esetleg jobb játékosnak tartod magad. Ha a lovam elvitte a versenyedet akkor nagyon tudom sajnálni, ez van, törődj bele! Tudtommal nincs szabály arra, hogy hol versenyeztessem a lovamat. Természetesen igyekszem előbb mindig megnézi, hogy van-e szabad verseny, hogy ne szórakozzak mások játékával. 
Amennyiben sietek vagy láttam, hogy van szabad verseny, de közben dolgom volt akkor nem fogom másodjára is megnézni, hanem automatán nevezem a lovaimat. Ha úgy érzed, hogy ez nagy veszteségként ért téged és muszáj írnod, hogy ezt elmondhasd nekem, mert, nem bírod ki, akkor leszel szíves rendesen emberi módon megfogalmazni és nem támadni. Amennyiben ez sikerül akkor segítek befelyezni a lovad tréningjét amit néhány levél szerint "elloptam" (sajnálom, nem bírtoklod a versenyt szóval NEM loptam el oda nevezem a lovam ahova akarom!!!). Ha nem sikerül rendesen beszélned velem, akkor törlöm a leveled és raklak is a fekete listára.
 
Azok a lovaim amik nincsenek eladáson, NEM ELADÓK!
Aranyalmát, harmónia csomagot, morphi kart és kronoszt veszek. Ha van eladó ezek közül írj nyugodtan50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

További jó játékot!2a1af738d56da555be74920210e2babc.png