Unikornis csapataimba folyamatosan keresünk karleadókat! 

Ha érdekel keress engem nyugodtan! 
Equus-t fizetünk minden leadott morfi kar után, havonta, ez 100.000 eq/morfi kar.

Kezdő játékosokat, akik már tudják használni a tételcserét nagyon szívesen látunk!  935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png

 VIP számlás, 2 db TOP1 (3 csillagos) csapattal nem rendelkezőknek pedig kifejezetten örülünk! 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png
Aktívnak sem kell lenned, a lényeg, hogy havonta kitedd a megbeszélt áron a kijelölt tagnak a kart! Azonban ha több, mint 2 hónapig nem adod le az addigi morfikat, akkor az kizárással jár.

Karleadás röviden: 
Minden hónap elsején rangsorolják a csapatokat (ez megtekinthető a Teljesítmények -> Legjobb csapatok fül alatt), azok a csapatok, akik abban a hónapban az 1. helyen vannak (3 csillagos csapatok) morpheusz kart kapnak ezért a rendszertől, vagyis minden tag kap 1 db morfit (nem szerezni kell!!). Mi ezt szeretnénk megkapni olyan emberektől, akik karleadóként jönnek a csapatba, vagyis NEM tenyésztenek és TILOS nekik a csapat eladásról levenni a top lovakat és a csapat fedeztetésről fedit elvinni!

 

Konnichiwa minna-san!^^

Magamról csak annyit, hogy egy huszonéves lány vagyok, nagyon szeretek könyvet és mangát olvasni, animéket nézni. 

A szerver indulásától kezdve játszottam - a régi nevem Musztáng1999 volt- , de kicsi voltam és elvesztettem az érdeklődésem egy idő után, aztán pedig törölve lettem, de újra visszacsábultam.

Nem tartom magam elvakult top játékosnak, amit eddig elértem azt kizárólag a saját erőfeszítéseimnek köszönhetem (magyarán semmi valódi pénzt nem fektettem bele) és a barátaim segítségének! Őszintén nem érdekel, hogy hanyadik vagyok akármelyik rangsoron, a trófeák száma, a pompások és bármi egyéb, csinálom, amihez épp kedvem van és az ésszerűség határain belül van. ;) 


A nevem természetesen a legkedvesebb animémből, a Haikyuu!!-ból ered.^^

Animék és mangák terén főleg a shouneneket, sportaniméket szeretem, de szeretem a shoujou-kat és a vicces animéket is. Főként mangák terén a kedvenc műfajom a yaoi/shounen ai. 


Könyvek terén főleg vörös/rubin/zafír pöttyös könyveket olvasok, tehát romantikus, fantasy, természetfeletti stb.


A bemutatóm alatt van pár kép azokról az animékről amiket láttam eddig és tetszett.
Legnagyobb kedvenceim a Haikyuu!! és a Boku no Hero Academia, mint ahogy az egész profilomból is látszik. :3


Barátjelöléseket szívesen fogadok, nekem nem kell megindokolni, hisz bárki elfér ott, játékoknál pedig jól jön minden segítség.^^


Minden levélre igyekszem válaszolni, de azért elvárom a kultúrált stílust, és nem tűröm az erőszakos, leszóló viselkedést. 

 

Tenyészetem:


Sokáig mindenféle unikornisokat tenyésztettem, és a kezdő spanyol tisztavérő fajtájú lovam vérvonalát igyekeztem tovább vinni, de 2017 decemberében csatlakoztam az 1. csapatomhoz, a Wιηηєя Łєgєηds akhal csapathoz és azóta a csapataim száma folyamatosan gyarapodik , így felhagytam a saját hobbis tenyésztéssel. 


Eladó lovaim az ~ELADÓ~ fül alatt tekinthetőek meg. 

Kedves IRAMOZÓK!

Nem stílusom az, hogy másra ránevezzek - persze ettől előfordulhat, mert hiába nézem meg 6-szor még épp egymásra nevezhetünk-, de ha látom, hogy épp iramolnak, akkor egészen biztosan nem fogok direkt ránevezni. Ha viszont nem látom, hogy bármi változás történne 5-10 perc alatt, akkor már ránevezek. 

Nem vagyok szeretetszolgálat, hogy teljesen lefutassam valaki versenyét, de ha épp látom, hogy pakolják az iramokat is, akkor nagyon szívesen segítek és meg is szoktam tenni. 

U.i.: Attól, hogy az én nevem alatt van kint iram, nem feltétlen személyesen én teszem ki, mivel 10 embernek van osztija hozzám így közülük bárki lehet.^^

Csapataim:

Wïɳɳҽr Tïɳkҽɾ (gypsy):

2019. márciusában a hajdani TOP 1 gypsy vanner csapat (Ţђгσภภσร Яσkkę Ҝℓάภ) utódjaként hoztuk létre a mostani csapatot.


A csapat a terep nagydíjra ad el alapokat, így ha szeretnél keress engem bizalommal vagy nézz rá az eladásomra!

Wιηηєя Łєgєηds (akhal-tekini):

2017 decemberében csatlakoztam a Winner Legends nevű akhal csapatba, mivel nagy szerelmese vagyok a fajtának. Azóta keményen hajtunk, így 2018 májusában végre sikerült elérnünk a top 1-et. Célunk, hogy minél jobb gp-s akhalokat tenyésszünk.
Kiegészítés: Mivel miénk lett a TOP 1 gypsy csapat, ami ellenfelünk volt ugyanabban a szakágban (terep), és lényegében az akhal csapatból alapult meg a gypsy csapatunk, emiatt most az akhalok sajnos parkolópályán vannak.

ᴄʀᴀᴢʏ ᴄᴜʀʟɪᴇs és Blązing Štąя (göndör és haflingi uni):

How-os barátnőmmel NNomokával együtt kezdtük el, de jó ideje csak én tenyésztek a csapatokban. Hobbi szinten tenyésztünk, de ettől függetlenül célunk a top 1-es rangsorolás.

Asgard Istenei, Gombóc Hadsereg és  Cᴀʙᴀʟʟᴇʀᴏ Eꜱᴘᴀɴ̃ᴏʟ (fjord,  sheti és spanyol uni):

Régi csapattársammal, dzsofia21-el kezdtünk bele az unik tenyésztésébe, hobbi csapatok, de célunk a top 1-es helyezés.

ᴄᴏɴᴛʀᴀᴅɪᴄᴛɪᴏɴ és【ᴛʀᴀᴠᴇʟʟᴇʀ ɢʏᴘsɪᴇs】 (felföldi és gypsy uni):


erika10 nevű barátnőmmel közösen csináljuk ezeket az uni csapatokat. Hobbi szintűek, de célunk a top1 helyezés elérése.