Xantosz


22 éves lány vagyok, kedvenc színem a fekete és hajszínbe imádom a vöröset (nem azt a rikító árnyalatát, hanem a sötétebbet). Főként rock és metál zenéket hallgatok. Kedvenc bandáim:
Black Veil Brides ---> SOON ღ 2020.06.08 ღ
Motionless In White ---> ღ 2019.12.01 ღ
Marilyn Manson        ---> ღ 2017.07.21 ღ
Palaye Royale ღ
New Years Day és a Hollywood Undead.

Sorozat függő vagyok, jelenlegi kedvenceim a Riverdale, Lucifer, The 100 és a The Originals. Filmek közül a kedvenc műfajom a horror. Szeretek még YouTube videósokat nézni, leginkább magyarokat.

Ha jobban megszeretnél ismerni és szerinted van közös témánk, írj rám, szívesen barátkozom. :)
2012 környékén kezdtem el a Howrse-al játszani, az előző felhasználómmal Stelley néven. Sajnos azóta törlődött, így, hogy újra felfedeztem a játékot, 2016 novemberében újra kezdtem.
Jelenleg főként Gypsy Wannert és új nagy kedvenceim, a  Knabstrupper fajta tenyésztésébe kezdtem bele TOP1 csapatokban.
Másik kedvenc fajtám a holsteini lett, amint 2019 február közepén bevezették a játékba.  Ezáltal Holstein Elit csapatunk rögtön TOP1-ként kezdte e gyönyörű fajta tenyésztését és azóta is stabilan tartjuk a lassan 6000 Gpnkkel. 
E csapatokon kívül itteni egyik legjobb barátnőm (akivel már volt alkalmam élőben is talizni és még lesz is ) lil'kinkylizard játékos miatt is tagja vagyok a TOP1 Quarter csapatnak, amiben igyekszem ugyanolyan aktívsággal részt venni (húzni) mint a többiben, bár mostanában sajnos egyéb okokból kifolyólag ez egyikbe se sikerül igazán.
Minden más lófajta is megtalálható nálam, hobbi szinten csapatban tenyésztek még Akhalt és Drum igásokat, továbbá csak magamnak unikornisokat  több/kevesebb sikerrel. 
Az arany és ezüst almás pacikat is  gyűjtöm.
Sok szeretettel várok minden pacit Cerulli Riding Hall nevű lovardámba, ahol minden előny megtalálható. A mindenkori ár 20 Equus/nap. A min. képesség jelenleg 9500 képesség. Igyekszem a bokszok számát és méretét folyamatosan növelni, zuhany és itatóvályú minden bokszban található.
Nyugodtan hosszabbítsatok, ha megtetszik lovardám, illetve boksz foglalásért írjatok :) (Lehetőleg olyan, aki tényleg panzióztatni fogja nálam a lovait.)
Amelyik lovam nincs kint értékesítéseken, az NEM eladó!

Barátjelöléseket szívesen fogadok, eseményekkor mindenkit visszajelölök. Aki hosszabb ideig inaktív azt egy idő után törlöm.

Köszönöm a gratulációkat igyekszem mindenkinek viszonozni!