Üdv~

Ha már valahogy idefújt a szél, megtisztellek egy normálisabb fajta bemutatkozással. Mondjuk, ami nekem normálisnak számít, nem éppen biztos, hogy neked is, de hát... próba - szerencse. 

Először is egykori játékomról:
Valamilyen szinten tapasztalt játékos vagyok, 2012-ben regisztráltam fel először ide, Lullo néven. 2012 nyarától nagyjából 2013 tavaszáig nagyon aktívan játszottam, először arabokat tenyésztettem, ha jól emlékszem, majd fokozatosan a knabokra tértem át. Volt ötödik elemes lovam is, nagyon büszke voltam rá. Aztán valamiért mégis eladtam. Hogy miért... már gőzöm sincs. Ahogy arról sem, pontosan mikor kezdett lankadni a játék iránti szenvedélyem. Egyre ritkábban jártam fel, míg végül annyira magára hagytam a fiókom, hogy letörölték. Akkor úgy őszintén szólva egyáltalán nem hatott meg, 2016 júniusában kezdtem bánni. És akkor meg is alkottam eme felhasználóm. 

Jelenlegi tenyészetemről:
Nem vagyok valami aktív, de egyébiránt lipicaiakat és akhalokat tenyésztek. Lovaim közül csak azok eladók, melyek kint vannak az értékesítéseken (az egész egykori musztáng tenyészetem - úgy döntöttem, felhagyok a musztángokkal -, plusz egy pár másik ló).
Van egy állatövi lovam, Rák, őt egy bőségszaruban találtam. Nagy becsben tartom, hiszen ő az első pompás lovam. 

Magamról: 
18 éves végzős gimnazista vagyok, aki mosolyogva legyint az érettségi közeledtének gondolatára. Persze azért végzek bizonyos teendőket a magam módján, de közel sem erőltetem meg magam annyira, mint az elvárható lenne. 
Történelemből emelt szinten szándékozok vizsgázni, ebbe az irányba tanulnék tovább. Csak messze lévő egyetemeket jelöltem meg, szeretném megtapasztalni, milyen függetlenül élni egy teljesen ismeretlen helyen.

Levelezésről, barátjelölésekről: 
Random barátjelöléseket nem igazolok vissza, egyszavas sziamizu levelekkel nem tudok mit kezdeni. Ha írsz, próbálj meg összehozni egy tartalmasabb levelet, amiben megemlíted, mi céllal fordultál hozzám. Köszönöm. 

Tételcseréről:
Jelenleg nincs semmilyen felesleges tételem, ne írjatok ezügyben. Majd ha lesz, ide kiírom.

Köszönöm, hogy meglátogattál!
Gratuláció visszamegy, bár nem mindig azonnal, de igyekszem.
További jó tenyésztést meg anyámtyúkját itten, a viszontlátásra. ~