Sziasztok az én nevem Zsófi.A korom a játék szempontjából nem érdekes.Van 2 állatom egy kutya meg egy macska.A kutya németjuhász,fiú és a neve Hektor. A cica házi macska,fiú és a neve Marci.Imádom az állatokat állatvédő vagyok,soha nem bántanék egyetlen állatot sem.Én egy kedves,aranyos lány vagyok barna hajjal és szemmel.Nyugodtan jelölj be barátnak nem harapok de mielőtt bejelölsz írj pár sort magadról nem kell személyeset csak tudjam miért akarsz bejelölni.A csalók elkerülése érdekében bármilyen cserém van ha én keresek valamit én teszem ki de ha te,te teszed ki előbb.Légyszíves tartsátok be mert már nagyon sok csalóval akadtam össze.

Keresek:bölcsek köve,bőségszaru,5.elem,morpheusz karja,zeusz villáma,aranyalma,hermész pálcája,titánok kíhivása ha ezek közül van valamelyik létszíves írj és megbeszéljük az árát.Akinek kevesebb a karmája mint nekem elöször ő rakja ki vagy veszi meg mert nagyon sok csaló van.


Lovaim:Lovaim többsége nem eladó de általában mindig van pár darab értékesítésen.Aranyalmás és ezüstalmás lovaim/unikornisaim nem eladóak.Staféta lovam nem eladó!!!!!!!!!! Keresek arany és ezüstalmás lovakat.

Én a játékban arab telivéreket tenyésztek  .Már 25 csillagnál tartok de igyekszek minél jobb teljesítményre.Az árakat nálam kérjétek.Megtalálható nálam majd nem minden szín.