Szia! Úgy gondolom nevezhetem magam régebbi játékosnak. Hobbi és szórakozás szintjén játszok a játékkal, komolyabb időbefektetést nem tudok beletenni a tanulmányaim miatt. Pont emiatt versenyképes lovakat nem tudok tenyészteni, és sajnos csapatokban sem tudnék aktívan jelen lenni. 
Barátfelkéréseket szívesen fogadok, szívesen beszélgetek, illetve legjobb tudásom szerint segítek is, ha úgy van. Az érdeklődési körömet tágnak gondolom és bár szóban annyira nem megy jól a kommunikáció, írásban szívesen beszélgetek, szeretek új embereket megismerni, tágítani az ismereteim. 
Nagyvonalakban ennyit érdemes tudni rólam, mint személyről, a játékomról később.
A játékban konkrét célom nincsen, foglalkozok tenyésztéssel egyéni szinten. Szívesen gyűjtögetek is, leginkább aranyalmás lovakat, de az utóbbi időben az unikornis-pegazus-szárnyas-unikornis fajták felé, amik közül sikerült az unikornis-pegazus részt kigyűjteni, a legutolsó pedig egy másik kaland lesz. A legújabb tervem a lovardám felhozása egy vállalható szintre, ha ebben partner lennél, és ránéznél, azt megköszönném.
Sokat erről nem kell tudni, a képlet egyszerű: ha szükségem van valamilyen lóra, megveszem. Egyébként csak trófeához, vagy célkitűzés okán veszek lovat, alapvetően szeretem a legminimálisabb költséggel kihúzni, ezen okból ha felajánlasz egy eladó lovat, jó eséllyel vissza fogom utasítani. Felhívnám a figyelmet arra, hogy csak és kizárólag az "Egyéb lovaim" tenyésztőfarmon lévő lovaktól válok meg, a többiekre nem szeretnék ajánlatot kapni, nem eladóak. Ha eladó a lovam, alkut elfogadok... értelmes keretek között, és nyomatékosan elmondom, hogy nem cserélek lovat lóra, tételre! Csak equus/zseton ellenében válok meg lótól, ilyen jellegű üzeneteket nem szeretnék kapni, és reakciót se fogok adni. Ha eladó egy lovam, de szeretnéd megvenni, csak nincs rá elég pénzed, lefoglaltadhatod velem, de nem tartom határozatlan időre. Egy hétig vagyok hajlandó várni, ha ezután nem szeded össze a szükséges árat, akkor sajnálom, ismét nyilvános lesz az eladás.